Povestea Real Sports

Ce este Real Sports?
VIZIUNEA Real Sports este aceea de a deveni cea mai mare rețea de beneficii pentru obiceiuri sănătoase la nivel național.
MISIUNEA Real Sports este educarea populației pentru a avea un stil de viață sănătos și ordonat.
În prin plan pentru echipa Real Sports sunt VALORILE de la baza activității noastre, acestea fiind:
– Integritate;
– Transparență;
– Focus pe obținerea de rezultate;
– Stil de viață sănătos;
– Implicare în viața comunității;
– Proactivitate.

Real Sports „Beneficii pentru viață!” își propune să devină cel mai bun partener pentru echipa ta. Credem că a avea un stil de viață sănătos și activ este o prioritate, iar prevenția este cel mai bun remediu pentru o sănătate de fier rezultând o viață lipsită de stres, în care mișcarea se face de plăcere, nu din obligație.

Am selectat și încheiat parteneriate cu cei care rezonează cu principiile și valorile noastre. Suntem mereu în căutare de principia și obiceiuri sănătoase, servicii de calitate, produse excelente și naturale, de aceea am luat decizia de a colabora cu cei mai buni 10 din ramura din care fac parte.

Real Sports este compania care și-a propus întâi de toate să ofere cât mai mult bine societății. Dorim ca din acest proiect fiecare să aibă de câștigat. Real Sports este despre tine, este pentru tine, este creat să facă bine, iar povestea din spate susține acest lucru!

Planul nostru de dezvoltare este îndreptat spre: calitate, integritate, profesionalism, experiență, corectitudine. Obiectivul nostru pentru următorii 3 ani este prezența pe piață în fiecare județ din țară, iar Real Sports „Beneficii pentru viață!” să devină acel pol de încredere al serviciilor și produselor de calitate.

Categoriile din care fac parte Beneficiile sunt:
– Familie;
– Sănătate;
– Alimentație;
– Sport;
– Dezvoltare Personală;
– Frumusețe.