#Cardinvacanta – Am plecat in Mexic!


Eu, Cardul Real Sport in Mexico

Ia uite cum ajunsei eu in Mexic. Nici nu am cuvinte sa descriu cate locuri frumoase am vizitat de cand Real Sports m-a trimis in jurul lumii.

Cum sunt eu asa mic, subtire si rosu, ca doar sunt un Card de Beneficii sanatoase, nu prea am deranjat-o pe prietena mea Ana, foarte mult. Din cand in cand m-a lasat uitat, dar am avut eu grija sa tip si sa cer si eu cate un selfie cu toate frumusetile naturii, pe care sincer va zic nu prea am visat ca voi fi eu asa norocos.

Primul nostru stop in Mexic a fast in Merida. Am fost putin obosit de pe drum, ca dupa 20 de ore de zbor si alte 9 ore prin aeroporturi m-au atins si pe mine, dar a fost bine. De mancat, am mancat pe fuga, am luat si la pachet, iar in final sunt aici.

Aici mancare din abundenta, buna, gustoasa si sanatoasa. Legumele la cuptor cu o carnita la gratar se gasesc peste tot si uite asa am fost salvat. La sala cu Ana nu prea am ajuns, dar credeti-ma am mers pe jos cat doua maratoane, iar despre fus-ul orar nici nu vreau sa vorbesc, a fost ceva incredibil de, „usor de rezistat”.

A doua noastra oprire a fost la Chichenitza. Aici a fost de vis, paradisul pe pamant. Am vazut foarte multe pasarele frumoase, care mai de care mai colorate si foarte multe soparlic, iguane.

Am inceput ziua dimineata devreme eu si prietena mea Ana, am mers sa vedem una dintre cele sapte minuni ale lumii, Chichenitza. Am uitat si de somn si de foame, cand am vazut cata frumusete si istorie se asterne pe aceste taramuri de vis.

Am ajuns o fuga si pe Playa del Carmen, si ne bucuram de peisaj. Ana s-a obisnuit cu mine, ma ia cu ea peste tot si sunt forte bucuros. Am ajuns si in Tulum de am vazut ruinele, am vizitat si parcul acvatic XelHa.

Vremea a fost super si cu ceva vant pe alocuri, dar ne-a placut maxim. In zilele toride mai intram putin la apa, mai stateam ascuns sub palaria de soare a Anei, iar cand am ajuns la Cenote mi-a fost putin frica sa nu care cumva sa ma scape in apa la niste crocodili simpatici foc. Nu am vrut sa-mi testez rezistenta la apa in felul acesta!

Va pup cu drag pe toti cei care credeti in mine, Cardul de beneficii Real Sports si sincer nu as fi ajuns azi aici daca nu erati voi, comunitatea Real Sports. Va tin la curent cu aventurile mele viitoare si nu uitati sa ma luati cu voi peste tot unde mergeti.

Articol scris de către Anamaria (eyesfromsky.blogspot.com)