Fii Nelimitat

sexy-fitness-wallpaper-15-hd-wallpaper

Abonamentul tău lunar la sală, se va transforma într-un super abonament. Vei avea acces la cea mai mare și diversificată rețea de cluburi sportive indoor și outdoor din România!

În felul acesta te vei menține în formă, dar nu mai depinzi de un singur club sau doar de anumite activități, le vei avea pe toate!

FII NELIMITAT este creat special pentru a împiedica rutina, oferind acces la multiple activități, abordări diferite de antrenament, instructori cu idei și programe de lucru variate. De acum te poți antrena unde, cum și cât vrei!

În fiecare lună, poți merge la o varietate de clase și vizita același club de până la 2x pe săptămână. Află ce funcționează pentru tine și stabilește-ți propriul program!

Numeroasele activități îți vor permite să nu te plictisești și astfel îți va fi mult mai ușor să te menții la un nivel ridicat de viață activă.

Simplitatea lucrurilor constă într-un cod unic, pe care îl primești în fiecare zi pe sms și email, iar accesul tau la sală sau orice altă activitate este la un click distanță, te poți duce fară griji la activitatea aleasă și poți chiar pune abonamentul pe pauză dacă a apărut ceva din senin și nu ai cum să continui luna următoare, sau poate chiar vrei să faci o pauză.