Real Sports

Cine este firma SC Real Sports SRL?

Real Sports și-a început activitatea în vara anului 2007, ca furnizor de activități sportive și recreative, operând totodată și ca promotor Paintball și Airsoft în locații fixe și mobile. În Iași suntem cunoscuți ca IașiPaintball. Avem experiența sutelor de evenimente organizate atât pentru firme cât și pentru grupuri de persoane fizice, ceea ce ne motivează să mergem mai departe. Pe durata celor peste 8 ani de experiență, am acumulat cunoștințele necesare pentru a încerca un proiect măreț, ce are ca obiectiv promovarea unui stil de viață sănătos, o viață activă, o viață sportivă.

Real Sports este un nou tip de abonament ce îți permite să mergi la o varietate de activități oferite de cluburile din orașul tău și din întreaga țară.

Partea cea mai bună: membrii Real Sports se pot duce de câte ori vor ei! Există totuși limitarea de a putea merge la o singură activitate pe zi, și de maxim două ori pe săptămână în aceeași locație. Dar prin numărul mare de cluburi, întotdeauna vei găsi o nouă activitate ce-ți va face plăcere.

Ce este abonamentul Real Sports?

Este un abonament uninominal (folosit doar de abonat). Abonamentul permite abonatului să meargă la o varietate de activități oferite de cluburile și studiourile partenere din orașul său și din întreaga țară, având la dispoziție o gamă variată de activități, vei putea face de la zumba la pilates, de la fitness și până la înot; opțiunile iți sunt nelimitate!