Termeni și condiții

1. Condiții generale

Termenii și condițiile următoare se aplică tuturor comenzilor plasate de client (denumit în continuare "dumneavoastră") către societatea S.C. Real Sports S.R.L., denumită în continuare "REALSPORTS.RO", pe site-ul www.realsports.ro, pe versiunea pentru mobil a site-ului, prin aplicația pentru mobil sau din catalog prin telefon (toate fiind denumite "REALSPORTS.RO").

Prin utilizarea REALSPORTS.RO și/sau prin plasarea unei comenzi, vă obligați să respectați termenii și condițiile specificate mai jos ("Termenii"). Înainte de plasarea unei comenzi, vă rugăm să vă asigurați că ați citit și înțeles Termenii.

Includerea oricăror produse sau servicii pe REALSPORTS.RO la un moment dat nu implică sau garantează faptul că aceste produse sau servicii vor fi disponibile în orice moment. Ne rezervăm dreptul de a înceta în orice moment comercializarea unui produs.

REALSPORTS.RO dorește să ofere cea mai bună experiență online. În acest scop, trebuie să ne asigurăm că serviciile noastre funcționează ireproșabil. Înțelegeți și consimțiți (i) să nu postați, să nu redistribuiți, să nu încărcați și nici să promovați orice comunicări sau conținut care ar putea aduce prejudicii sau care ar putea avea o influență negativă asupra companiei, produselor sau serviciilor noastre; (ii) să nu acționați de așa manieră ori să utilizați vreun dispozitiv care ar restricționa, împiedica, incomoda sau nu ar permite oricărui alt utilizator să utilizeze ori să beneficieze de site-ul www.realsports.ro, sau care ar afecta siguranța site-ului sau (iii) să nu folosiți niciun dispozitiv sau tentativă de a utiliza vreun motor, software, instrument, agent, script sau alt dispozitiv sau mecanism (care include dar nu se limitează la păianjeni, boți, roboți de indexare, avataruri sau agenți inteligenți) pentru a naviga sau a căuta pe site ori pentru a copia conținut de pe site. Ne rezervăm dreptul de a bloca imediat accesul la site și de a închide contul oricărui utilizator care încalcă această prevedere sau orice altă prevedere specificată în acești termeni și condiții.

Utilizarea acestui site implică și acceptarea termenilor și condițiilor. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

Pentru a evita posibilele incidente, vă recomandăm să citiți și să luați la cunoștință periodic această secțiune a termenilor și condițiilor.

Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni și Condiții precum și orice modificări site-ului www.realsports.ro fără o notificare prealabilă. Accesând pagina Termeni și Condiții, puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

Accesul la acestă platformă și utilizarea ei, dar și a website-urilor conexe presupun acceptarea următorilor termeni și condiții. Termenii și condițiile următoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea site-ului supunându-se de drept prevederilor legislației în vigoare.

Accesarea și vizualizarea site-ului nostru nu implică o limită de vârstă. Vă recomandăm ca, pentru a evita neplăcerile, să citiți cu atenție descrierile produselor/abonamentelor înainte de a plasa o comandă. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru nerespectarea atenționărilor cu privire la vârstă.

Doar persoanele fizice cu vârsta minimă de 18 ani, care nu se află sub tutelă, pot plasa o comandă.

2. Drepturi de autor (Copyright)

Întregul conținut al site-ului www.realsports.ro, incluzând, texte, imagini, grafice, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea REALSPORTS.RO, sau a furnizorilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente de pe site-ul www.realsports.ro, sau a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuală puteți folosi adresa de mail contact@realsports.ro.

Conținutul site-ului www.realsports.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă fără permisiunea anterioară scrisă a REALSPORTS.RO

3. Obligațiile de înregistrare

Pentru a te putea înregistra pe site-ul nostru, www.realsports.ro, trebuie să introduceți datele dumneavoastră. În utilizarea serviciului, declarați că veți furniza informații reale, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră. În situația în care considerăm că această obligație a fost încălcată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul la utilizarea site-ului, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fără nicio notificare prealabilă.

4. Prețuri

Prețurile produselor sunt exprimate în lei și includ taxele aferente.

REALSPORTS.RO își rezervă dreptul de a efectua modificări asupra prețurilor, fără a fi neapărat necesară o notificare în prealabil a utilizatorilor. Deși după caz se vor notifica modificările, cum ar fi: promoții, oferte, reduceri, prețuri la produse noi, majorări.

5. Plasarea comenzii

Opțiunile disponibile de plasare a comenzii sunt prin intermediul REALSPORTS.RO sau prin telefon. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vizitați paginile referitoare la Serviciul cu clienții.

Imediat după plasarea comenzii, dacă ne-ați furnizat adresa dumneavoastră de e-mail, veți primi un e-mail de confirmare. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, nu vă putem procesa comanda, vă vom anunța în cel mai scurt timp.

În cazul în care am primit deja plata pentru comanda dumneavoastră, vom încerca să vă rambursăm suma respectivă utilizând aceeași metodă ca cea folosită pentru efectuarea plății. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, sunt necesare alte aranjamente, vă vom comunica acest lucru și vă vom solicita să contactați Serviciul pentru clienți REALSPORTS.RO care va efectua rambursarea sumei.

Plata produsului achiziționat se va face, fie online prin serviciul externalizat către partenerul REALSPORTS.RO, în condiții de siguranță, conform garanțiilor prezentate de către aceștia, fie prin transfer bancar, iar abonamentul va fi considerat activ din momentul în care va fi confirmată plata.

In cazul plăților online Vânzătorul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de lei. Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai Cumpărătorul.

Toate informațiile folosite pentru descrierea Bunurilor și/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia / etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

5.1. Clientul/Cumpărătorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adăugarea Bunurilor și/sau Serviciilor dorite în coșul de cumpărături, urmând a finaliza Comanda efectuând plata prin una dintre modalitățile indicate expres. Odată adăugat, un Bun și/sau un Serviciu este disponibil pentru achiziție. Adăugarea unui Bun/Serviciu, în lipsa finalizării Comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automată a Bunului/Serviciului.

5.2. Prin finalizarea Comenzii Cumpărătorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevarate la data plasării Comenzii.

5.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumpărătorul consimte că Vânzătorul poate să il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vânzător, în orice situație în care este necesară contactarea Cumpărătorului.

5.4. Vânzătorul poate anula Comanda efectuată de către Cumparator, în urma unei notificări prealabile adresate Cumpărătorului, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

5.4.1. neacceptarea de către banca emitentă a cardului Cumpărătorului, a tranzacției, în cazul plății online;

5.4.2. invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de REALSPORTS.RO, în cazul plății online;

5.4.3. datele furnizate de către Client/Cumpărător, pe Site sunt incomplete și/sau incorecte;

5.5. Cumpărătorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un Bun sau să renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr. 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului Bun.

În cazul în care Clientul/Cumpărătorul solicită retragerea din Contract în cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie să returneze și eventualele cadouri care au însoțit produsul respectiv. În cazul în care Comanda este achitata, Vânzătorul va rambursa suma în maxim 14 (paisprezece) zile de la data informării Vânzătorului de către Cumpărător asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata după cum urmează:

5.5.1. pentru Comenzile achitate cu card online -> prin restituire în contul din care a fost efectuată plata;

5.5.2. pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar -> prin virament bancar;

5.5.3. pentru Comenzile achitate prin credit de consum -> anulare/recalculare contract rate.

5.6. În cazul în care un Bun și/sau Serviciu comandat de către Cumpărător, nu poate fi livrat de către Vânzător, acesta din urmă va informa Clientul/Cumpărătorul asupra acestui fapt și va returna în contul Cumpărătorului contravaloarea Bunului și/sau Serviciului, în termen de maxim 7 (șapte) zile de la data la care Vânzătorul a luat la cunoștință acest fapt sau de la data la care Cumpărătorul și-a exprimat în mod expres intenția de reziliere a Contractului.

6. Bunuri/Servicii pentru care NU se asigură dreptul de retragere

6.1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

6.1.2. contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumpărătorului și după ce acesta a confirmat că a luat cunoștință de faptul că își va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vânzător.

7. Beneficii Clienți:

7.1. Trupa de Șoc – Poți deveni liderul pentru o schimbare în mai bine. Îți înscrii grupul de prieteni și vă puteți susține reciproc. Ei vor cumula 10 puncte în prima lună de abonament, iar tu vei cumula 30 puncte de reducere lunar, pentru fiecare atât timp cât este membru activ. Un punct de reducere are o valoarea considerabilă și se poate ajunge chiar la acoperirea integrală a abonamentului. Punctele astfel obținute se cumulează în contul de client și se pot folosi oricând se dorește.

7.2. Pauză abonament – În caz că pleci în concediu sau vrei să faci o pauză de la antrenamente poți pune abonamentul pe pauza 5 zile în mod gratuit. Dacă dorești poți opta să prelungești pauza cu până la 25 de zile, folosind punctele acumulate.

7.3. Orar de activități - În contul tău de client îți poți seta, organiza săptămânal activitățile la care dorești să participi. Astfel știi în permanență ce tip de antrenament sau la ce clasă ai participat și când.

8. Politica de protejare a informațiilor

Firma noastră deține o politică asupra respectării confidențialității datelor conform legii, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Așadar, ne luăm angajamentul de a nu furniza datele personale către terți pentru a fi utilizate în alte scopuri în afară de cel al efectuării comenzii. De asemenea, ne angajăm să nu furnizăm adresa dvs. de e-mail altor entități pentru a nu încuraja spam-ul.

9. Modificări ale serviciilor

Firma noastră poate modifica conținutul site-ului sau poate întrerupe serviciile și informațiile puse la dispoziție. De asemenea, și în acest caz, ne rezervăm dreptul de a nu notifica în prealabil utilizatorii, decât în situații excepționale, cum ar fi intrarea în faliment.

10. Absolvirea de răspundere

Utilizând acest site, ați luat la cunoștință și sunteți de acord cu faptul că:

10.1. utilizarea informațiilor și a serviciilor se face pe propria răspundere;

10.2. REALSPORTS.RO nu oferă garanție pentru calitatea serviciilor oferite de către partenerii noștri, aceștia fiind singurii răspunzători pentru calitatea informațiilor făcute publice în platforma noastră, cât și de calitatea serviciilor din locația acestuia.

10.3. REALSPORTS.RO nu răspunde în nici un fel rezervărilor făcute prin intermediul website-ului www.realsports.ro, sau a altor canale de informare partenere acesteia. Site-ul afișează doar informații despre anumite locații partenere, cât și link direct către acesta. Rezervările și programul sălii ține strict de sala sau club.

10.4. REALSPORTS.RO este scutit de orice răspundere exprimată direct sau indirect la garanțiile indirecte de vânzare.

11. Înștiințare

11.1. REALSPORTS.RO poate înștiința utilizatorii prin intermediul platformei concepute, prin email direct către abonat, prin newsletter, prin SMS, cât și prin alte canale media deținute sau partenere. Notificările vor privi eventualele schimbări în Regulile de Utilizare sau alte chestiuni generale.

11.2. REALSPORTS.RO nu deține sau manageriază săli de sport, și nu vinde abonamente în mod direct ale cluburilor sau sălilor pe care le doriți. REALSPORTS.RO, intermediază, operează și furnizează cereri de aderare la cluburi care sunt înscrise în platforma noastră.

11.3. Nu solicităm nici o taxă pentru a închide contul creat pe site-ul www.realsports.ro. Dar în schimb există o taxă de 20 lei pentru reactivare, dacă renunți la calitatea de membru și pe viitor dorești să beneficiezi din nou de serviciile oferite de REALSPORTS.RO. De aceea te rugăm să iei în considerare posibilitatea de a pune abonamentul pe pauză.

12. Obligații Utilizator

12.1. Un membru REALSPORTS.RO, odată devenit membru activ, va primi zilnic un Cod Unic format din caractere alfa-numerice, pe baza căruia va putea accesa cluburile/sălile partenere REALSPORTS.RO. Membrul REALSPORTS.RO are obligația de a prezenta la Partenerii REALSPORTS.RO acest cod unic, precum și informații suplimentare dacă este necesar, cum ar fi: Nume/prenume cât și activitatea la care dorește să participe. Odată oferite aceste informații Utilizatorul poate începe sesiunea de antrenament sau clasa la care dorește sa participe.

12.2. Utilizatorul poate rezerva clase după cum dorește, dar în caz de neprezentare acesta are obligația de a anunța retragerea de la respectiva clasă/ședință. În cazul în care un Utilizator uită să se retragă de la ora rezervată și creează neplăceri Partenerului REALSPORTS.RO în mod repetat, ne rezervăm dreptul de a interzice accesul Utilizatorului în cluburile din rețeaua REALSPORTS.RO.

12.3. Utilizatorul trebuie să respecte regulamentul de ordine interioara a Clubului Partener. Acesta poate fi exclus din clubul Partener dacă: se află în stare de ebrietate, igienă necorespunzătoare, comportament violent, deviat și necivilizat.

13. Obligații Partener

13.1. Serviciile oferite de către Partener trebuie să fie conform condițiilor contractuale. Partenerul se obligă asigure pentru toți membrii REALSPORTS.RO același nivel al serviciilor.

13.2. Partenerul se obligă să comunice Utilizatorului serviciile disponibile în cadrul centrului care nu fac obiectul prezentului contract. Dacă Utilizatorul în cauză dorește să participe la respectiva activitate care nu este inclusă în prezentul contract, este obligat să achite taxa aferentă, serviciului respectiv.

13.3. Partenerul poate selecta clienții, dacă: Utilizatorul se află în stare de ebrietate, igienă necorespunzătoare, comportament violent, deviat și necivilizat, nu respectă regulamentul de ordine interioara a Clubului Partener.

13.4. Partenerul poate exclude din locație orice membru REALSPORTS.RO care nu respectă regulamentul de ordine interioară a Clubului.

13.5. Punerea la dispoziția Utilizatorilor, de către Partener, a altor servicii decât cele menționate în prezentul contract, precum și plata acestor servicii de către Utilizatori este responsabilitatea Partenerului.

14. Obligații REALSPORTS.RO

14.1. Să pregătească oferta de servicii prestate de către Partener și să o prezinte pe pagina sa de internet www.realsports.ro, și prin intermediul altor canale de comunicare.

14.2. Să prezinte oferta de servicii prestate de către Partener la Clienții actuali și potențiali ai REALSPORTS.RO.

14.3. Să includă în permanență pe pagina de internet www.realsports.ro modificările privind oferta Partenerului, anunțate în prealabil de către acesta, dacă s-au făcut modificări în acest sens.

14.4. Să informeze pe toți Clienții și Utilizatorii cu privire la domeniul serviciilor de care Utilizatorii pot beneficia în cadrul centrului Partenerului.

14.5. REALSPORTS.RO nu poartă răspunderea financiară pentru serviciile extra de activități din cadrul rețelei de Parteneri și care nu fac obiectul actualei oferte de servicii prezentate în cadrul platformei REALSPORTS.RO.

14.6. REALSPORTS.RO nu va suporta costuri/daune materiale și morale, care se pot produce în locația partenerului, de către Clienți sau Utilizatori ai abonamentelor. Partenerul își rezerva dreptul de a selecta clienții conform procedurilor interne ale acestuia.

14.7. Să asigure buna funcționare a sistemului/platformei, prin care Utilizatorii să își poată exercita dreptul de folosință al abonamnetului.

15. Încercarea de Fraudare

Încercarea modificării conținutului site-ului ce implică afectarea serverului, este considerată tentativă de fraudă și va duce la începerea unei cercetări penale împotriva autorului/autorilor infracțiunii. Un membru REALSPORTS.RO are dreptul la o intrare pe zi la oricare dintre cluburile partenere, dar nu mai mult de 2 ori pe săptămână la același club. Orice tentativă de fraudare poate duce până la excluderea acestuia din sistem, dacă se dovedește că acesta a încercat să fraudeze în vreun fel REALSPORTS.RO. Sistemul creat de către REALSPORTS.RO, împiedică accesul de mai multe ori în aceeași zi la sălile partenere.

16. Litigii

Litigiile apărute între Societate și Clienți pot fi rezolvate pe cale amiabilă. În cazul în care problemele nu se pot rezolva pe cale amiabilă, soluționarea va reveni instanțelor de judecată.

17. Forță majoră

17.1. Niciuna dintre părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen sau/și de executarea în mod necorespunzător - total sau parțial - a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului contract, dacă neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forța majoră.

17.2. Prin forță majoră se înțelege un eveniment neprevăzut și de neînlăturat, independent de voința părților, care întârzie sau împiedică total/parțial îndeplinirea obligațiilor contractuale, cum ar fi o calamitate naturală.

17.3. Partea care invocă forța majoră este obligată să justifice celeilalte părți, în termen de 2 (două) zile lucrătoare de la apariția cazului de forță majoră, existenta acestuia, prin notificare scrisă însoțită de acte doveditoare și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor evenimentului asupra bunurilor închiriate.

17.4. Dacă în termen de 10 (zece) zile de la producere, evenimentul de forță majoră respectiv nu încetează, părțile au dreptul să-și notifice încetarea de plin drept a prezentului contract fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde daune-interese.

18. Publicitate

18.1. Newsletterele REALSPORTS.RO sunt transmise prin intermediul partenerilor specializați și agreați de REALSPORTS.RO. Astfel, sunt asigurate confidențialitatea și securitatea informațiilor.

18.2. În momentul în care, Clientul își crează un Cont pe Site, are posibilitatea să își exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. Clientul își poate modifica opțiunea cu privire la acordul emis către Vânzător în orice moment:

18.2.1. prin contactarea REALSPORTS.RO în acest sens;

18.2.2. prin modificarea setărilor din Contul de client;

18.2.3. prin accesarea linkului de dezabonare afișat în mesajele comerciale primite de la Vânzător.

18.3. Renunțarea la primirea Newslettere-lor nu implică renunțarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

19. Diverse

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu efectuarea plății către REALSPORTS.RO, utilizatorul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

REALSPORTS.RO, nu poate fi făcută răspunzătoare în niciun fel pentru pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate în acest site web.

REALSPORTS.RO, nu garantează în niciun fel acuratețea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informațiilor sau al materialelor cuprinse în acest site web. REALSPORTS.RO nu garantează rezultatele ce s-ar putea obține din utilizarea informațiilor prezentate prin intermediul acestui site și nici disponibilitatea spre folosire a informațiilor prezentate în site.

REALSPORTS.RO nu este răspunzătoare pentru prejudiciile generate de conexiunea de internet în utilizarea, copierea sau afișarea conținutului site-ului, declinându-și de asemenea răspunderea pentru orice dezavantaje care pot surveni din cauza unor erori de software sau a altor defecțiuni tehnice apărute la server.

20. Acord de utilizare al abonamentului REALSPORTS.RO

Sunt de acord cu termenii și condițiile prezentate de către REALSPORTS.RO, declar pe propria răspundere că am peste 18 ani, sau după caz, tutorele meu legal și-a dat consimțământul de a putea utiliza acest produs, abonament REALSPORTS.RO, că sunt clinic sănătos/sănătoasă și nu sufăr de nici o afecțiune care să-mi pericliteze starea de sănătate pe durata desfășurării ciclului de abonament atât timp cât sunt abonat al REALSPORTS.RO și beneficiez de serviciile partenerilor REALSPORTS.RO.

Înțeleg pe deplin riscurile practicării sportului, printre care se numără și posibile accidentări severe, cu posibile efecte grave asupra sănătății.

Înțeleg că printre riscurile la care mă supun, se enumeră și următoarele: Pierdere, Furt, Distrugere, Leziuni, Fracturi, Infarct, Epuizare, Soc anafilactic, Altele.

Îmi asum răspunderea în ceea ce privește starea mea de sănătate pe tot parcursul ciclului de abonament. Confirm faptul că, înainte de a achiziționa abonamentul, am citit acest regulament și sunt de acord cu necesitatea efectuării unui control medical care să ateste că sunt apt/aptă de efort fizic, riscul neefectuării acestuia revenindu-mi în totalitate.

Consimt, că în cazul unui eveniment nedorit, inclusiv accidentări, să nu formulez nici o pretenție sau plângere împotriva REALSPORTS.RO sau Partenerilor din rețeaua REALSPORTS.RO.

Confirm citirea, înțelegerea și exprimarea acordului cu Regulamentul sistemului REALSPORTS.RO și al Partenerilor acestuia.

21. Card beneficii

21.1. Cardul de beneficii Real Sports este un card nominal și nu poate fi folosit de către alte persoane, decât de titularul cardului.

21.2. Cardul de beneficii Real Sports conține un cod unic. Pentru a beneficia de serviciile cu discount din locațiile partenere, utilizatorul cardului de beneficii Real Sports trebuie să prezinte de fiecare dată în locația parteneră cardul de beneficii Real Sports. La plasarea unei comenzi online sau telefonic, utilizatorul cardului de beneficii are obligația de a comunica faptul că deține un card de beneficii Real Sports cu codul afișat pe acesta.

21.3. La plasarea unei comenzi online sau telefonic, utilizatorul de card de beneficii Real Sports are obligația de a oferi Partenerului de Beneficii informațiile necesare pentru a se putea onora comanda.

21.4. La plasarea unei comenzi, unii Parteneri de Beneficii nu au toată gama de produse sau servicii cu discount, vă rugăm citiți cu atenție informațiile suplimentare pe care le oferim la descrierea Partenerului de Beneficii.

21.5. Nu există o limită de comenzi pentru un utilizator de card de beneficii Real Sports, dacă acesta dorește să achiziționeze în aceeași zi mai multe servicii sau produse cu discount.

21.6. Unii Parteneri de servicii sau produse, afișați pe platforma Real Sports pot onora comenzile doar dacă se respectă politica de COMANDA MINIMĂ. Verificați pe site-ul Partenerului de Beneficii care este aceasta, când doriți să plasați o comanadă.

21.7. S.C. Real Sports S.R.L. nu deține și nu manageriază nici un produs sau serviciu din cadrul platformei de Beneficii. Utilizatorul cardului nu poate cere sau invoca daune către Real Sports în cazul în care apar situații de neonorare a unor comenzi, întârziere de orice natura la plasarea unor comenzi, sau orice altă situație care poate apărea și creează conflicte.

21.8. Comercializarea cardurilor de beneficii Real Sports sau orice altă formă de distribuire a cardurilor fără acordul S.C. Real Sports S.R.L. este interzisă și este pasibilă de acțiuni legale de drept civil.

21.9. Pierderea, furtul sau distrugerea cardului va trebui semnalată la adresa de e-mail contact@realsports.ro, costul de emitere a unui duplicat fiind de 30 lei.

21.10. Cardul este proprietate S.C. Real Sports S.R.L., compania rezervându-și dreptul de dezactivare a cardului în cazul constatării unor încălcări ale prezentului Regulament de către utilizator.

21.11. Utilizatorul cardului de beneficii Real Sports își dă acordul ca pe timpul cât acesta utilizează cardul de beneficii Real Sports și platforma Real Sports, cu tot ce cuprinde ea, să primească la adresele menționate la înscriere (adresa de domiciliu/e-mail/telefon) informații cu privire la noi oferte de la noi Parteneri Real Sports.

21.12. Un utilizator de card de beneficii are dreptul oricând de a se retrage din statutul de membru Real Sports și de a anula cardul, cât și serviciile adiționale pe care Real Sports le oferă odată cu înscrierea în platforma Real Sports, printr-un email la adresa contact@realsports.ro.

21.13. Ne rezervăm dreptul de a opri în orice moment colaborarea cu anumiți Parteneri sau utilizatori de carduri de beneficii Real Sports, fără a fi nevoie de a comunica utilizatorului de card de beneficii Real Sports sau Partenerului de Beneficii acest lucru.

21.14. Ne rezervăm dreptul de a modifică, completa și interveni în orice moment asupra acestui regulament făra a fi nevoie de acordul utilizatorilor platformei Real Sports.

21.15. ATENȚIE!!! PENTRU UNELE SERVICII CU DISCOUNT afișate pe platforma Real Sports, COMANDA NU POATE FI CUMULATĂ. De aceea considerăm necesar valabil ca titularul de drept al cardului să comunice furnizorul de servicii sau produse aflate în parteneriat cu Real Sports, dacă este sau nu de acord cu o COMANDĂ MULTIPLĂ. Partenerul de Beneficii poate refuza o comandă dacă nu se respectă această regulă.

21.16. Susținem și oferim GRATUIT carduri de Beneficii pentru:
- companii care au între 1 – 20 angajați;
- ONG-uri care au între 1 – 20 voluntari.

21.17. Utilizatorul cardului de beneficii Real Sports, înțelege pe deplin cele menționate în prezentul regulament și își dă acordul pentru respectarea acestuia.

21.18. S.C. Real Sports S.R.L. are ca principal obiectiv promovarea sportului și a unui mod de viață sănătos, iar creearea acestui serviciu de Beneficii Real Sports are ca scop și obiectiv acest lucru. Partenerii de Beneficii și Utilizatorii de Card înțeleg și susțin această cauză și ne dorim ca toate părțile implicate să respecte întru totul acest regulament, precum și chestiuni ce țin de integritatea fiecăruia.

21.19. S.C. Real Sports S.R.L. acceptă și invită la feedback pe toți utilizatorii de carduri de beneficii Real Sports pentru a îmbunătăți și menține calitatea serviciilor la un nivel înalt. Adresa de contact pentru feedback este: contact@realsports.ro.

22. Contact

Puteți contacta echipa REALSPORTS.RO la contact@realsports.ro și vom face toate eforturile pentru a răspunde la întrebarea dvs. în termen de 24 de ore de la primirea pe e-mail.

Feedback-ul dvs. este important pentru noi, așa că, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Ne puteți scrie la:

S.C. Real Sports S.R.L.
str. Anastasie Panu, nr. 34, bl. A.Panu, et. 2, ap. 2
Iași, România
cod poștal: 700020
tel: 0770 219 087

Salutăm orice feedback, comentariu, sau plângere.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe