Termeni și condiții

1. Acceptul Dvs.

1.1. Prezenții Termeni și condiții ("Condiții") stabilesc care sunt condițiile de utilizare ale site-ul www.realsports.ro ("Site-ul"). Aceștia au valoarea unei convenții încheiate între Asociația Real Sports, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub numărul 122/A/2011, C.I.F. 28849651 (denumită în continuare "RealSports"), în calitate de proprietar și administrator al Site-ului, și orice persoană care accesează Site-ul (denumită în continuare "Utilizator" / "Dvs."). Prin utilizarea Site-ului acceptați automat aceste Condiții. Vă rugăm să le citiți cu atenție.

2. Utilizarea Site-ului

2.1. Sunteți de acord să utilizați Site-ul doar prin interfața și prin instrucțiunile oferite, numai în scop personal.

2.2. Nu veți altera sau modifica nici o parte din acest Site în afară de ceea ce este necesar, la modul rezonabil, pentru utilizarea corespunzatoare a Site-ului cu scopul în care a fost creat.

2.3. Sunteți de acord să nu folosiți sau să lansați nici un sistem automat care accesează Site-ul prin căi ce transmit mai multe mesaje de solicitare către serverele RealSports într-un anumit interval de timp decât ar putea produce, în mod rezonabil, o ființă umană în același interval prin intermediul unui browser web disponibil publicului larg.

2.4. Sunteți de acord să nu colectați și să salvați nici o informație cu caracter personal a nici unui Utilizator al Site-ului.

2.5. Nu aveți dreptul să încercați să extrageți codul sursă al Site-ului. Sunteți de acord că nu veți copia sau distribui nici o parte din Site în nici un fel de mediu, fără a obține în prealabil o autorizație scrisă de la RealSports.

3. Contul Dvs. RealSports

3.1. În vederea accesării unor servicii ale Site-ului, poate fi necesar să vă creați propriul Cont RealSports ("Cont"). La crearea Contului, trebuie să furnizați informații corecte și complete, și să vă exprimați în mod expres consimțământul ca RealSports să prelucreze, să stocheze și să folosească în viitor datele cu carcater personal furnizate de către Dvs.

3.2. Utilizatorul are posibilitatea de a se înregistra în platforma RealSports prin contul personal de Facebook. Dacă optează pentru această variantă, va fi direcționat către o pagină administrată de Facebook Inc, unde va fi informat cu privire la transferul datelor către RealSports. Puteți consulta politica de confidențialitate Facebook folosind următorul link: https://www.facebook.com/about/privacy.

3.3. În urma procesului de activare a cardului de beneficii Real Sports (rezultat în urma unei comenzi sau utilizând formularul din pagina Activează card beneficii), titularului cardului i se va crea automat un Cont, daca nu are deja unul.

3.4. Datele necesare pentru crearea unui cont RealSports, ce sunt stocate de către RealSports sunt: prenumele și numele, genul (F / M), adresa de e-mail și parola. Opțional, dacă Utilizatorul dorește, din Cont, poate să furnizeze și următoarele date: data nașterii, numărul de telefon și fotografia de profil.

3.5. Pentru a putea face comenzi Utilizatorul trebuie să ne furnizeze următoarele date: prenume, nume și adresă dacă este persoană fizică sau nume firmă, adresă, nr. reg. com, C.I.F., IBAN și bancă dacă este persoană juridică.

3.6. Toate datele menționate la punctele 3.4 si 3.5 sunt stocate doar de către RealSports. Singurul scop pentru care RealSports stochează aceste date este acela ca Utilizatorul să aibă acces și să beneficieze de serviciile RealSports.

3.7. Singurele date din cele menționate la punctele 3.4 si 3.5 care, implicit, sunt publice sunt prenumele, numele, genul (F / M) și fotografia de profil. Aceste date apar doar în pagina "Intră în trupa de șoc" (vezi detalii aici Trupa de Șoc). Utilizatorul poate opta ca această pagină să nu fie publică, din pagina Contul meu, secțiunea "Trupa de șoc".

3.8. Sunteți de acord că veți fi unicul responsabil (față de RealSports și terți) pentru toate activitățile care se desfășoară prin intermediul Contului.

3.9. Sunteți de acord că, dupa crearea Contului, RealSports vă poate transmite anunțuri pe e-mail / SMS privind serviciile, mesaje administrative și alte informații. Puteți renunța la unele dintre aceste comunicări, din Cont, secțiunea Alege ce notificări vrei să primești.

3.10. RealSports poate să suspende Contul oricărui Utilizator dacă nu respectă Condițiile.

4. Conținut

4.1. Site-ul vă permite, după crearea unui Cont, să vă actualizați fotografia de profil, prenumele și numele (denumite, împreună, "Conținut"). Sunteți de acord cu faptul că, indiferent dacă acest Conținut încărcat de Dvs. este publicat sau nu, RealSports nu garantează confidențialitatea acestuia.

4.2. Sunteți singurul răspunzător de Conținutul pe care îl publicați și de consecința publicării lui.

4.3. Nu este permisă publicarea de Conținut:

5. Puncte

5.1. Fiecare Utilizator care are un Cont poate să acumuleze puncte.

5.2. Punctele:

5.3. Durata de valabilitate a punctelor este nelimitată.

6. Concursuri organizate pe Site

6.1. Pe Site sunt organizate diferite concursuri cu diverse teme și premii. Dacă participați la un astfel de concurs, sunteți de acord să vă supuneți regulamentului concursului în cauză.

7. Comenzi produse și servicii

7.1. Comenzile pot fi plasate de către orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani, persoană juridică sau orice entitate juridică, prin intermediul Site-ului.

7.2. Prin finalizarea comenzii Utilizatorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării comenzii. De asemenea, Utilizatorul consimte că RealSports poate să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de RealSports, în orice situație în care este necesară contactarea Utilizatorului.

7.3. Plata se va face fie online, în condiții de siguranță, prin intermediul serviciilor procesatorului de plăți mobilPay, fie prin transfer bancar. În cazul plăților online RealSports nu este / nu poate fi făcut responsabil pentru nici un alt cost suplimentar suportat de Utilizator, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de lei. Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai Utilizatorul.

7.4. Prețurile produselor sunt exprimate în lei și includ taxele aferente.

7.5. RealSports își rezervă dreptul de a efectua modificări asupra prețurilor, fără a fi neapărat necesară o notificare în prealabil a Utilizatorilor.

7.6. RealSports poate anula comanda efectuată de către Utilizator, în urma unei notificări prealabile adresate Utilizatorului, fără nici o obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

7.7. Utilizatorul are dreptul să se retragă din contract, respectiv să returneze un produs sau să renunțe la un serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea unui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr. 34/2014, perioada de returnare a unui bun sau renunțare la un serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care cumpărătorul intră în posesia fizică a bunului.

7.8. În cazul în care Utilizatorul solicită retragerea din contract în termenului legal, trebuie să returneze și eventualele cadouri care au însoțit produsul respectiv. În cazul în care comanda este achitată, RealSports va rambursa suma în maxim 14 zile de la data informării RealSports de către Utilizator asupra deciziei sale de retragere din contract.

7.9. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract următoarele: contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Utilizatorului și după ce acesta a confirmat că a luat cunoștință faptul că își va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către RealSports.

7.10. În cazul în care un produs sau serviciu comandat de către Utilizator nu poate fi livrat de către RealSports, acesta din urmă va informa Utilizatorul asupra acestui fapt și va returna în contul Utilizatorului contravaloarea produsului sau serviciului, în termen de maxim 7 zile de la data la care RealSports a luat la cunoștință acest fapt sau de la data la care Utilizatorul și-a exprimat în mod expres intenția de reziliere a contractului.

7.11. Toate informațiile folosite pentru descrierea produselor și serviciilor disponibile pe Site (descrieri, imagini, prezentări multimedia etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea RealSports, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

7.12. Includerea oricăror produse sau servicii pe RealSports la un moment dat nu implică sau garantează faptul că aceste produse sau servicii vor fi disponibile în orice moment. Ne rezervăm dreptul de a înceta în orice moment comercializarea unui produs sau serviciu.

8. Rețea beneficii

8.1. Cardul de beneficii Real Sports este un card nominal și nu poate fi folosit de către alte persoane, decât de titularul cardului.

8.2. Comercializarea cardurilor de beneficii Real Sports sau orice altă formă de distribuire a cardurilor fără acordul RealSports este interzisă și este pasibilă de acțiuni legale de drept civil.

8.3. Cardul de beneficii Real Sports conține un cod unic. Pentru a beneficia de produsele și serviciile cu discount din locațiile partenere, utilizatorul cardului de beneficii Real Sports trebuie să prezinte de fiecare dată în locația parteneră cardul de beneficii Real Sports. La plasarea unei comenzi online sau telefonic, utilizatorul cardului de beneficii are obligația de a comunica faptul că deține un card de beneficii Real Sports cu codul afișat pe acesta.

8.4. Nu există o limită de comenzi pentru un utilizator de card de beneficii Real Sports, dacă acesta dorește să achiziționeze în aceeași zi mai multe produse sau servicii cu discount.

8.5. Nu toate produsele și serviciile partenerilor noștri pot fi achiziționate cu discount, utilizând cardul de beneficii. Vă rugăm citiți cu atenție informațiile pe care le oferim în paginile partenerilor.

8.6. Unii parteneri pot onora comenzile doar dacă se respectă politica de "comandă minimă". Verificați în paginile partenerilor dacă există un prag minim și care este acesta, când doriți să plasați o comanadă.

8.7. RealSports nu deține și nu administrează nici un produs sau serviciu din cadrul rețelei de beneficii. Utilizatorul cardului nu poate cere sau invoca daune către RealSports în cazul în care apar situații de neonorare a unor comenzi, întârziere de orice natură la plasarea unor comenzi, sau orice altă situație care poate apărea și creează conflicte.

8.8. Ne rezervăm dreptul de a opri în orice moment colaborarea cu anumiți parteneri sau utilizatori de carduri de beneficii Real Sports, fără a fi nevoie de a comunica utilizatorului de card de beneficii Real Sports sau partenerului de beneficii acest lucru.

8.9. Utilizatorul cardului de beneficii Real Sports, înțelege pe deplin cele menționate în prezentul regulament și își dă acordul pentru respectarea acestuia.

9. Rețea sport

9.1. RealSports nu deține și nu administrează săli de sport și nu vinde în mod direct abonamente ale cluburilor sau sălilor pe care le doriți. RealSports intermediază, operează și furnizează cereri de aderare la cluburi care sunt înscrise în platforma noastră.

9.2. Un membru activ RealSports va primi zilnic un cod unic pe baza căruia va putea accesa cluburile / sălile din rețeaua sportivă RealSports. Membrul RealSports are obligația de a prezenta la partenerii RealSports acest cod unic, precum și informații suplimentare dacă este necesar, cum ar fi: prenumele și numele sau activitatea la care dorește să participe. Odată oferite aceste informații Utilizatorul poate începe sesiunea de antrenament la care dorește să participe.

9.3. Un membru activ RealSports are dreptul la o intrare pe zi la oricare dintre cluburile partenere, dar nu mai mult de 2 ori pe săptămână la același club. Orice tentativă de fraudare poate duce până la excluderea acestuia din sistem, dacă se dovedește că acesta a încercat să fraudeze în vreun fel RealSports. Sistemul creat de către RealSports, împiedică accesul de mai multe ori în aceeași zi la sălile partenere.

9.4. Utilizatorul trebuie să respecte regulamentul de ordine interioara a clubului partener. Acesta poate fi exclus din clubul partener dacă: se află în stare de ebrietate, igienă necorespunzătoare, comportament violent, deviat și necivilizat.

9.5. Serviciile oferite de către partener trebuie să fie conform condițiilor contractuale. Partenerul se obligă să asigure pentru toți membrii RealSports același nivel al serviciilor.

9.6. Partenerul se obligă să comunice Utilizatorului serviciile disponibile în cadrul centrului care nu fac obiectul prezentului contract. Dacă Utilizatorul în cauză dorește să participe la respectiva activitate care nu este inclusă în prezentul contract, este obligat să achite taxa aferentă serviciului respectiv.

9.7. Partenerul poate selecta clienții dacă: Utilizatorul se află în stare de ebrietate, igienă necorespunzătoare, comportament violent, deviat și necivilizat, nu respectă regulamentul de ordine interioara a clubului partener.

9.8. Nu solicităm nici o taxă pentru a închide contul RealSports. În schimb, există o taxă de 20 lei pentru reactivare, dacă renunți la calitatea de membru și pe viitor dorești să beneficiezi din nou de serviciile oferite de RealSports. De aceea te rugăm să iei în considerare posibilitatea de a pune abonamentul pe pauză.

10. Link-uri către alte site-uri

10.1. Site-ul conține link-uri către alte site-uri care nu sunt deținute sau controlate de RealSports. RealSports nu are control și nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul, politica sau practicile oricărui alt site. Vă recomandăm să citiți termenii și condițiile pentru fiecare dintre site-urile pe care le vizitați.

11. Folosirea Cookie-urilor

11.1. Vezi Politica de utilizare Cookie-uri, care face parte din Condiții.

12. Prelucrarea de date cu caracter personal

12.1. Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental RealSports, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 ("Regulamentul general privind protecția datelor" sau "GDPR"), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul României.

12.2. RealSports colectează datele dvs. cu caracter personal direct de la Dvs., astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți (vezi punctul 3).

12.3. RealSports nu colectează și nu prelucrează în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, RealSports nu dorește să colecteze sau să prelucreze date ale minorilor care nu au împlinit vârsta de 16 ani.

12.4. În prezent, stocăm și prelucrăm datele Dvs. cu caracter personal pe teritoriul României.

12.5. Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei. Transmisia datelor Dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultimă generație și le stocăm pe servere securizate, asigurând în același timp redundanța datelor. Pentru efectuarea plăților folosim serviciile procesatorului de plăți mobilPay. Orice informații privitoare la plăți sunt criptate, folosind tehnologia HTTPS. În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele Dvs. cu caracter personal, vă atragem atenția că transmiterea informațiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor rețele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute și utilizate de către terțe părți neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

12.6. Putem transmite anumite date cu caracter personal ale Dvs. către diverși furnizori ce oferă următoarele categorii de servicii:

12.7. Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și / sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competente sau de a vă adresa justiției. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor.

12.8. Vom stoca datele Dvs. cu caracter personal cât timp aveți un Cont. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea Contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

13. Forță majoră

13.1. Nici una dintre părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen sau / și de executarea în mod necorespunzător, total sau parțial, a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului contract, dacă neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forța majoră.

13.2. Prin forță majoră se înțelege un eveniment neprevăzut și de neînlăturat, independent de voința părților, care întârzie sau împiedică total / parțial îndeplinirea obligațiilor contractuale, cum ar fi o calamitate naturală.

13.3. Partea care invocă forța majoră este obligată să justifice celeilalte părți, în termen de 2 zile lucrătoare de la apariția cazului de forță majoră, existența acestuia, prin notificare scrisă însoțită de acte doveditoare și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor evenimentului.

13.4. Dacă în termen de 10 zile de la producere, evenimentul de forță majoră respectiv nu încetează, părțile au dreptul să-și notifice încetarea de plin drept a prezentului contract fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde daune-interese.

14. Litigii

14.1. Litigiile apărute între RealSports și Utilizatori pot fi rezolvate pe cale amiabilă. În cazul în care problemele nu se pot rezolva pe cale amiabilă, soluționarea va reveni instanțelor de judecată.

15. Limitarea răspunderii

15.1. RealSports va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratețea și încrederea în Site și va încerca să corecteze erorile și omisiunile cât mai repede posibil. Cu toate acestea, RealSports nu este responsabil pentru informațiile furnizate de Utilizatori și pentru orice fel de pierderi sau daune pe care le-ați putea suferi.

15.2. RealSports nu oferă garanție pentru calitatea produselor sau serviciilor oferite de către partenerii noștri, aceștia fiind singurii răspunzători pentru calitatea informațiilor făcute publice în Site, cât și de calitatea produselor sau serviciilor din locațiile acestora. De asemenea, RealSports nu răspunde în nici un fel de rezervările făcute prin intermediul Site-ului, sau a altor canale de informare partenere. Site-ul afișează doar informații despre locațiile partenere, cât și link-uri directe către site-urile partenerilor. Rezervările și programul locațiilor ține strict de parteneri.

15.3. Sunteți de acord să nu aveți nici un fel de pretenții față de RealSports. De asemenea, sunteți de acord să apărați RealSports împotriva oricăror cereri, pretenții, acțiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzând, făra nici un fel de limitare, onorariile avocaților), cheltuieli, judecăți, decizii, amenzi, regularizări sau alte obligații.

16. Modificarea Condițiilor

16.1. RealSports își rezervă dreptul de a modifica sau îmbunătăți Condițiile, cu sau fără o notificare prealabilă. Aceste modificări sunt necesare pentru a corespunde schimbărilor survenite la nivelul legislației sau al serviciilor oferite. Prin urmare, trebuie să verificați periodic Condițiile, pentru a constata apariția unor asemenea modificări. În situația în care nu sunteți de acord cu Condițiile modificate, încetați să mai folosiți Site-ul. Utilizarea în continuare a Site-ului după data la care Condițiile modificate sunt afișate vor constitui acceptul Dvs. în legătură cu Condițiile modificate.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe