Crește afacerea cu Real Sports

Partenerii sunt inima activității noastre. Din acest motiv parteneriatele sunt clădite pe un fundament de transparență, corectitudine și suport desăvârșit pentru cluburile din rețeaua noastră.

Mă înscriu

Cum funcționează?

Obții acces deplin la o rețea de noi membri

Ca Partener primești acces la rețeaua noastră de membri, rețea ce se află în plină creștere.
Prin intermediul aplicației, dezvoltată special, vei vedea în timp real informații despre checkin-ul clienților veniți din partea noastră. Totodată îți punem la dispoziție feedback-ul pentru a putea să-ți dezvolți business-ul.

Îți facem reclamă clubului în rețeaua noastră

Fără cost sau risc din partea ta, Real Sports îți face reclamă pentru a te ajuta să-ți atingi țelurile de afaceri, și pentru a face brand-ul tău cunoscut.

Ai un suport desăvârșit din partea noastră

Punem la dispoziție o linie deschisă de comunicare pentru a putea să-ți răspundem la toate cererile, și ne obligăm să-ți dăm un raspuns în cel mult 24 de ore. Suntem dedicați în a menține cu tine o relație de transparență. Ne poți contacta prin intermediul formularului sau direct la 0332 439 080.

Împreună construim o comunitate de oameni în plină formă fizică

Țelul nostru este să asigurăm membrilor libertatea de a alege ce este mai potrivit pentru ei și de aceea ne dorim ca și clubul tău să facă parte din această echipă, echipa celor care sprijină și susțin în mod activ sportul.

Contactează-ne pentru parteneriat

Ce ar mai trebui să știu?

Ce beneficii voi avea ca partener?

 • Un mod inovativ de a promova sportul și mișcarea în general, motiv pentru care ne dedicăm întreaga noastră experiență pentru a reuși să creștem numărul pasionaților de sport.
 • Sistemul pe care l-am creat este unul fără obligații financiare pentru clubul partener. Acesta nu face altceva decât să se bucure de clienții care le vor trece pragul din partea noastră, cât și de alte beneficii pe care compania noastră le oferă partenerilor.
 • Varietatea și libertatea de a alege transformă membrii Real Sports în adevărați iubitori de mișcare, motiv pentru care și clubul tău poate fi alegerea clienților noștri.
 • Dispunem de o bază de date dinamică, locală și națională, în continuă creștere; oameni orientați către sport, către un stil de viață sănătos.
 • Promovarea clubului tău se va face cu simț de răspundere pe toate canalele pe care le deținem. Totodată ne poți furniza și informații utile în ce privește un eveniment pe care vrei să îl promovezi, sau poate un articol interesant legat de activități sportive pe care vrei să-l faci cunoscut prin intermediul nostru.
 • Ședință foto gratuită. Fotograf cu experiență, pentru că imaginea clubului tău este importantă pentru noi și ne dorim ca aceasta să fie reflectată cât mai bine membrilor Real Sports.
 • Feedback de la membrii Real Sports, pentru ca tu și echipa ta să cunoașteți ce anume își doresc clienții de la voi și să interveniți acolo unde este cazul.
 • Am simplificat la maximum modul prin care un club partener va putea prelua un membru Real Sports. Am eliminat pe cât posibil timpii inutili, astfel încât trecerea unui client să se facă cât mai ușor cu putință. Nu mai este nevoie de foi sau carduri care nu funcționează întotdeauna și creează disconfort.
 • Transparența și onestitatea este ceea ce ne caracterizează, de aceea clubul are acces la informații utile cu privire la cei care le trec pragul din partea Real Sports. Vei ști în orice moment cine și la ce activitate a participat, dar și numărul de intrări pe care le-ai avut din partea noastră.
 • Punem mare accent pe siguranța datelor și respectăm în egală măsură atât membrii cât și partenerii, platforma fiind creată cu cele mai înalte criterii de siguranță. Dorim să oferim încredere în tot ceea ce facem.
 • Oferim promptitudine în decontarea serviciilor pe care clubul partener le oferă membrilor Real Sports și ne onorăm întotdeauna plata acestora în timpul și condițiile specificate în contract.
Alte informații

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe