Salut,

Dacă ai ajuns aici sunt șanse mari să fii un antreprenor român ce este adeptul unui stil de viață sănătos și activ care dorește să se alăture unei comunități cu aceleași principii ca ale tale. Dacă este așa, îți mulțumim pentru interesul acordat și te asigurăm că ai ajuns în locul în care trebuie. 😊

În continuare îți vom spune pe scurt despre rețeaua de parteneri Real Sports. Aceasta a luat naștere din dorința de a scoate în evidență cât mai multe afaceri românești construite pe principii sănătoase și un număr cât mai mare de oameni să le descopere și să aleagă să consume produse sănătoase în detrimentul celor ieftine și nesănătoase.

În acest moment, rețeaua Real Sports este formată din peste 100 de locații partenere ce oferă servicii și produse de calitate din domeniile: Sport, Alimentație, Sănătate, Frumusețe și relaxare, Familie și copii și Dezvoltare personală.

Fiecare locație parteneră oferă un discount între 5 și 25 % tuturor clienților care se prezintă cu cardul de beneficii Real Sports. Credem că acest discount vine ca un impuls pentru cei care vor să aleagă produse și servicii sănătoase.

Ne dorim ca Real Sports să fie legătura dintre oameni și toate "afacerile sănătoase" din România și astfel să formăm o comunitate puternică care să se susțină reciproc. De aceea, fiecare partener Real Sports beneficiază de o pagina de prezentare în cadrul platformei, co-brananding și promovare pe toate canalele media Real Sports.

Te așteptăm să te alături în rețeaua Real Sports. Primul pas ce trebuie să îl faci este să completezi formularul de mai jos (durează mai puțin de 1 minut). Noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Pe curând!