Logo Slim ON

Slim ON

partener beneficii online

Slim ON este o platformă de antrenamente online susținute de antrenorii Gianina și Daniel Doroftea ce sunt traineri cu o mare experiență în domeniu.

Daniel este pasionat de fitness și activează ca instructor de mai bine de 7 ani. Primul său obiectiv este de a ajunge la zeci de mii de persoane, putând astfel să împărtășească din experiența acumulată și să motiveze persoanele din România să devină mai active.

Gianina este o persoană activă, se implică 100% în fiecare proiect pe care îl dezvoltă, este pasionată de fitness și nutriție și promovează un stil de viață sănătos și echilibrat. Prin platforma Slim ON speră să ajute cât mai multe persoane să își atingă obiectivele.

Pe platforma vei găsi antrenamente în care lucrezi în același timp cu antrenorii, seminarii de nutriție și rețete video, provocări de fitness și nutriție, alimentațiile lunii, antrenamente și provocări noi în fiecare lună.

Pe lângă obiectivul de fitness pe care majoritatea platformelor de fitness îl au, obiectivul principal Slim ON este de a motiva utilizatorii și a fi alături de ei pe tot parcursul acestui proces, fie el că e de slăbire sau tonifiere.

Slim ON - Antrenamente Zilnice Pentru Obiective Unice!

Accesează site-ul partenerului »

Spune-le și prietenilor tăi de acest partener:

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe