Logo Obio

Obio

partener beneficii online

Rădăcinile Obio.ro merg până în anul 2008, pasionați de ceea ce înseamnă un stil de viață sănătos, în armonie cu natura și cu cei din jur. Am pornit din pură pasiune la drum, și vă asigurăm că ne-am păstrat pasiunea de-a lungul timpului, mai mult am dezvoltat-o la nivel profesional, putând oferi consultanță oricui este interesat de domeniul produselor bio. Ne perfecționăm constant, oferind clienților noștri servicii și produse de înaltă calitate și beneficii.

Alimentația pe care o alegi pentru tine și familia ta este un factor important care vă poate ajuta să vă păstrați corpul și mintea sănătoase. Abundența de produse procesate chimic care se regăsesc pe rafturile magazinelor fac, însă, din menținerea sănătății o misiune extrem de dificilă. Și totuși, în această luptă, ai un aliat de încredere în numeroasele produse bio apărute pe piață.

În agricultura ecologică nu se folosesc pesticide și chimicale, astfel că solul este mai puțin poluat. Nefolosindu-se aceste substanțe toxice, atât produsele vegetale, cât și animalele sunt mai sănătoase și benefice pentru cei ce le consumă. Aceste produse previn apariția unor boli grave și diminuează simptomele celor ce suferă de alergii la alimente ce conțin chimicale.

Animalele crescute organic nu primesc antibiotice pentru că nu se îmbolnăvesc atât de des și nu au nevoie de hormoni de creștere, întrucât nu se grăbește comercializarea lor. Laptele și produsele lactate organice sunt obținute de la animale crescute în zone cu sol netratat, ferit de contaminarea cu pesticide.

Fructele și legumele crescute organic pot conține niveluri mai ridicate de vitamine, minerale, fitonutrienți și antioxidanți.

Echipa Obio.ro vă mulțumește și vă oferă tot suportul în abordarea unei alimentații și vieți sănătoase!

Promoții și reduceri

Accesează site-ul partenerului »

Discountul oferit prin intermediul voucherului Real Sports nu se cumulează cu alte oferte existente.

Spune-le și prietenilor tăi de acest partener:

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe