Logo Bellotto

Bellotto

partener beneficii online

Dacă ai găsit simbolul "B" pe echipament înseamnă că porți un echipament marca Bellotto.

Ce se ascunde în spatele "B" de pe echipamentele Bellotto?

Un brand românesc. Suntem Bellotto, un business 100 % românesc, creat în 1994 din pasiune pentru lumea sportului. De ce sport? Din plăcerea de a face mișcare, de a avea un tonus fizic și psihic pozitiv, dar și din dorința de a face performanță.

În 1994, ne-am spus ce-ar fi dacă am transpune pasiunea noastră în echipamentele potrivite pentru iubitorii de sport... Zis și făcut, dar întrebarea era care sport? Și am început cu prima noastră dragoste: ciclismul.

Inovația pe primul loc. De la tricouri, bluze, jachete, veste, încălzitoare, fie că este vorba de echipament standard sau personalizat, am învățat să acceptăm feedback-ul și să ne adaptăm constant cerințelor clienților noștri. Am învățat să inovăm și am crescut alături de ei.

Materiale care fac diferența. Echipamentele potrivite, pentru noi echipa Bellotto, nu înseamnă doar croiala, dar și materiale și țesături ce permit o ventilare perfectă a corpului chiar și în condiții extreme, iar aici ne-am potrivit cu unii dintre cei mai importanți și inovatori producători de textile din Europa.

Culori nelimitate. Suntem o echipă foarte colorată și pentru că ne plac culorile am decis să nu impunem nicio limită clienților noștri și să le oferim libertatea de a-și colora echipamentele cum își doresc. Cum s-ar spune, sky is the limit. :)

Tehnologii moderne. De-a lungul timpului am trecut prin numeroase schimbări, dar în prezent putem afirma că experiența acumulată și tehnologiile moderne pe care le folosim ne permit să livrăm echipamentele potrivite adaptate nevoilor clienților noștri.

Promoții și reduceri

Accesează site-ul partenerului »

Discountul oferit prin intermediul voucherului Real Sports se aplică doar la echipamentele de iarnă nepersonalizate aflate în stoc. Acesta nu se cumulează cu alte oferte existente.

Spune-le și prietenilor tăi de acest partener:

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe