Logo Wok on By

Wok on By

Iași

Se spune că mâncarea gătită de bătrânii thailandezi, pe străzile aglomerate din Bangkok, este cea mai bună mâncare din lume. Desigur, e o chestiune de gust, însă vorba circula de ani și ani și credem că este ceva adevăr în asta. Se mai știe că asiaticii sunt foarte sănătoși și longevivi, iar asta se datorează mult stilului lor de viață și mâncărurilor pe care le consumă.

Am amenajat cu mult drag un spațiu, unde gătim cu grijă mâncarea exact așa cum îți dorești. Totul se întâmplă foarte rapid, la wok-ul magic, cu mult suflet și energie pozitivă. Am testat, am îmbunătățit, apoi am re-testat și iarași am îmbunătățit, până ce am extras "ingredientele" din spatele oricărui meniu: prospețime. Folosim ingrediente de cea mai bună calitate și îți garantăm ca aceste ingrediente nu vor fi niciodată "prea" gătite.

Prepararea unei porții durează maximum 3 minute, astfel încât, pe lângă faptul că vom ajunge foarte repede la tine, mâncarea pe care o gătim își păstează prospețimea și proprietățile.

Nora, manager Wok on By

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Sâmbătă
10:00 - 21:00

Duminică
10:00 - 20:00

-7%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 7% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Comanda minimă pentru a se aplica discountul este de 25 lei (intern Iași) și 40 lei (perifierie Iași).

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 7 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Comanda minimă pentru a se aplica discountul este de 25 lei (intern Iași) și 40 lei (perifierie Iași).

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și comenzi, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

Observație: Discountul se aplică doar pentru posesorul cardului.

str. Iordachi Lozonschi nr. 8, fosta Cloșca

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe