Logo Wallie Forest Kidz

Wallie Forest Kidz

Cluj-Napoca, Cluj

Wallie Forest Kidz vrea să îmbine creativitatea cu natura și viața outdoor. Activitățile să vor concentra în direcția Outdoor Art și vor fi susținute de programul Forest School, program recunoscut la nivel internațional și frecventat de tot mai mulți copii în cadrul grădinițelor și școlilor de tip Forest Kindergarten sau Forest Schools.

Noi ne dorim ca atât copiii, cât și adulții să câștige curajul de a explora posibilitățile infinite pe care o astfel de abordare le oferă: jocuri libere pentru dezvoltarea motricității, jocuri structurate în aer liber, activități artistice, jocuri care implică artă și creație, în special bazată pe obiecte reciclabile sau procurate din mediul înconjurător.

Natura este învățătorul tuturor ce ne arată că există și o viață reală, dincolo de cea virtuală, văzută de atâtea ori fie prin intermediul unui telefon sau laptop, fie prin cel al unei tablete sau al unui televizor. Îi încurajăm pe copii și părinți să lase deoparte gadgeturile, măcar pentru câteva ore, și să se bucure cu adevărat de prezent, de tot ce ne oferă natura, de tot ce ne înconjoară în viață reală.

Și pentru că timpul chiar trece într-un ritm amețitor, atât pentru noi, cât și pentru copiii născuți și crescuți în "secolul vitezei", vă propunem să vă opriți puțin și să priviți. Aici veți putea vedea din nou norii zburători, copacii fermecați, păsările și veverițele din grădină și, mai ales, veți putea regăsi din nou copilul din voi. La Wallie Forest Kidz vă puteți simți liberi să vă jucați, să alergați, să râdeți și să vă bucurați din toată inima.

La Wallie Forest Kidz credem că atât copiii, cât și adulții, au nevoie de o conexiune cât mai sănătoasă cu natura, pentru a simți bucurie, poftă de viață și energie pozitivă în viața lor.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
10:00 - 17:00

Sâmbătă, Duminică
12:00 - 17:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Discountul se aplică doar pentru activitățile outdoor din locație!

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 15 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Petre Dulfu

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe