Logo Vivid Bistraw

Vivid Bistraw

Iași

Ascultând mai atenți șoaptele naturii, respectând ofrandele acesteia și în permanență prețuind viața înainte de toate, prin Vivid Bistraw dorim să învățăm mai bine cum să trăim în armonie atât cu noi înșine cât și cu mediul înconjurător din care, chiar daca unii nu realizăm încă, facem parte. Credem într-o lume mai sănătoasă, mai bună, și mai frumoasă, plină de iubire și armonie. Deținem curajul și suntem pregătiți să demonstrăm, entuziaști, că se poate, invitându-vă să cautăm și să conturăm secretul VIVID.

Doar astfel, împreună, vom putea clădi ceva mai grandios decât o prietenie! Vom putea schimba opinii, vieți, oameni, și de ce nu, încet dar sigur, vom schimba... întreaga lume!

Loredana, gastronomic artizan, chef Vivid Bistraw

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Duminică
12:00 - 22:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare, rezervări și comenzi, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

Observație: Discountul se aplică doar pentru posesorul cardului.

str. Palas nr. 3

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe