Logo Vivertine

Vivertine

Iași

Simte viața pulsând! Recucerește starea de bine!

Vivertine este locul în care cu siguranță vei găsi o formă de antrenament pe gustul tău, alături de specialiști în sport, sănătate și nutriție ce vor face experiența ta completă.

Credem cu tărie că sportul îmbunătățește calitatea vieții, de aceea încurajăm practicarea mișcării indiferent de vârstă și de capacitatea de efort. Astfel copiii, adulții, gravidele și persoanele de 50+ se vor putea bucura de o explozie de energie datorată programelor special adaptate.

Din respect pentru tine, am amenajat facilități de top: aparatură de ultimă generație, sistem modern și performant de climatizare, vestiare încăpătoare, lumină naturală din plin, parcare privată și săli spațioase.

Îți promitem încurajări și exerciții eficiente, personalizate, propuse de antrenorii noștri instruiți în străinătate.

Te invităm într-un spațiu modern, aflat în centrul Iașului!

Ovidiu Florea, manager sportiv Vivertine

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
06:00 - 23:00

Sâmbătă, Duminică
08:00 - 20:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Atentie! Discount disociat: 10% pentru ab. pe 12 luni și 5% pentru ab. pe 3 luni. Discountul nu se aplică la abonamentele pentru studenți.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % la achiziția de abonamente pe 12 luni și 5% pentru abonamentele pe 3 luni. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și rezervări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Anastasie Panu nr. 26

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe