Logo Verde Bun

Verde Bun

Voinești, Iași

Ideea de a produce legume fără îngrășăminte chimice și pesticide ne-a venit în anul 2008 când s-a născut cel de-al doilea copil al nostru. Este foarte important pentru noi să le asigurăm copiilor o alimentație sănătoasă.

Este o mare responsabilitate să crești legume naturale și am vrea să știți care este diferența dintre produsele noastre și cele de la piață chiar de la fermieri. Culegem legumele în ziua în care pregătim coșul, așa că, fie din grădină, fie din seră, legumele sunt foarte proaspete. Au gust, au sevă și sunt net superioare celor din magazinele mari.

Până să livrăm și să ajungem la acest concept, de ani întregi producem legume pentru noi și pentru rude. Solul, apa, semințele, răsadurile, totul este verificat. Ținem la siguranța alimentară cu rigurozitate. Fără nitriți, fără nitrați, fără apă poluată, fără metale grele, fără semințe compromise. Să știți că facem totul ca pentru noi. Nu privim nimic ca pe o afacere, totul este despre un mod sănătos de a trai.

Claudiu Ivașcu, Verde Bun

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
09:00 - 17:00

Sâmbătă
09:00 - 13:00

-7%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 7% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Comanda minimă pentru a se aplica discountul este de 30 lei.

NOU! Puteți comanda și vlastari de broccoli, ridichi, iarbă de grâu sau iarbă pentru pisici.

Comanda minimă este de 30 de lei și se face telefonic la numărul afișat sau la adresa de e-mail contact@verdebun.ro, în limita stocului disponibil. Vom face toate eforturile pentru a onora toate comenzile și să aducem un gram de sănătate prin coșul de bunătăți de la Verde Bun.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 7 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Observație: Discountul se aplică doar pentru posesorul cardului.

str. Principală

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe