Logo Valeputna (Băneasa)

Valeputna (Băneasa)

Municipiul București, București

Rădăcinile noastre sunt în inima Bucovinei, în localitatea Valea Putnei și ne-am propus să ducem mai departe tradiția locală de prelucrare a păstrăvului prin afumare.

Valeputna, brandul Premium sub care ne comercializăm produsele, este un tribut adus primei păstrăvării din România, înființată în 1896 sub denumirea de "Valeputna Fischbruthutte", și artizanilor cărora le datorăm secretele rețetei de afumare.

Specialitățile Valeputna sunt păstrăv afumat după rețeta locală, rondele de păstrăv băițuit puse la păstrat în diverse sosuri, păstrăv afumat păstrat în ulei vegetal, tartinabile și salate din păstrăv.

Produsele Valeputna se bucură de aprecierile celor mai celebri chefi din România și sunt atât în meniul unor lanțuri hoteliere prestigioase, cât și în magazine de lux.

De-a lungul anilor am participat la numeroase concursuri atât în România cât și în străinătate, unde am obținut premii importante: Golden Star Great Taste Award (Marea Britanie, 2017), Golden Stars Superior Taste Award (Bruxelles, 2016), Silver medal Monde Selection (Valencia, 2018), Premiul pentru dezvoltarea brandului Premium Valeputna (București, 2018) etc.

Pentru că suntem angajați în a oferi produse de calitate clienților noștri, deținem certificările ISO 9001, ISO 22000 și FSSC 22000.

Vă poftim la un pahar de vorbă, la un păstrăv afumat, hrană nu numai a trupului, ci și a sufletului.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
10:00 - 22:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru produsele marca Valeputna prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și comenzi, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

șos. București - Ploiești nr. 42D, Sector 1, Galeria Feeria, magazin tip insulă

Vezi alte locații

București

Valeputna

str. Piața Amzei nr. 13A, Sector 1

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe