Logo Turnul de Apă

Turnul de Apă

Iași

În urmă cu trei secole, turnurile satisfăceau pofta de apă, un element indisepensabil vieții, iar astăzi Turnul de Apă satisface pofta de aventură culinară în intimitatea căutată cu atâta ardoare.

Restaurantul Turnul de Apă este, fără îndoială, un loc înfășurat în mister, de unde s-au strecurat de-a lungul anilor nenumarate impresii bune și amintiri trainice.

Departe de agitația din centrul Iașiului, Turnul de Apă este un sanctuar al bunului gust, care prin fiecare clipă scursă, se va adânci tot mai mult în inima ta.

Fie că gustul tău poftește un preparat ales atent sau o băutură fină care să dea ton dispoziției sau poate un desert liniștitor, noi ne vom asigura că le vei avea în tihnă și în chip regesc.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni
14:00 - 22:00

Marți - Duminică
10:00 - 22:00

-20%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 20% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 20 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

aleea Mihail Sadoveanu nr. 7

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe