Logo Transylvania Fusion

Transylvania Fusion

Cluj-Napoca, Cluj

Echipa noastră s-a construit în timp, în jurul unui unic concept: fiecare persoană poate să își atingă și depășească maximul potențial al propriului corp și a propriei minți, dacă este hotărâtă să o facă. Dorim să promovăm un mediu sigur, comfortabil și agreabil în care fiecare cursant să se simtă în siguranță să încerce, să greșească, să iasă din zona de comfort, și inevitabil, să crească. Vrem să râdem, să glumim, să împărtășim experiențe, să ne mișcăm împreună și să căutăm aspecte mereu schimbătoare ale propriilor corpuri și spirite, cu care putem lucra către un „eu” mai fericit.

Toate specialitățile pe care le prezentăm în cadrul școlii necesită multă pregătire mentală, corporală și emoțională, iar profesorii noștri sunt aici pentru a ghida cursanții pe un drum pe care ei înșiși l-au făcut prin muncă și determinare. Când vine vorba de dans, ritm, pole, stretching, yoga, nu există limitări în ceea ce putem obține, ci doar planuirea corectă a pașilor și timpului necesar pentru a se obține rezultatele dorite.

Indiferent dacă va doriți performanță peste timp, un mediu agreabil în care să împărtășiți un hobby, o comunitate de persoane ce îndrăgesc aceleași lucruri, sau doar destindere după lucru, suntem încrezători că ați venit la locul potrivit.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
11:00 - 14:00
17:00 - 22:00

Sâmbătă
16:00 - 19:00

-15%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 15% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Atenție! Școala este închisă pe perioada verii, vom reveni cu detalii din septembrie!

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 15 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat. Discountul se aplică doar posesorului de card!

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Frunzișului nr. 75, sc. B, et. 5

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe