Logo TOPKINETO Recuperare Medicală

TOPKINETO Recuperare Medicală

Iași

TOPKINETO Recuperare Medicală a luat ființă în anul 2012, la Iași, atunci când o idee, considerată poate puțin prea îndrăzneață la acea vreme s-a materializat prin insistențele și eforturile colective. Acea idee era cea de a practica recuperarea medicală la un nivel înalt de profesionalism chiar în România. Odată cu trecerea anilor am acumulat experiențe de neprețuit printre care contribuțiile aduse la concerte susținute de staruri internaționale, la zecile de evenimente sportive sau la firmele în care ne-a fost solicitată expertiza.

Având la bază cei peste 17 ani de experiență combinată în domeniile recuperării medicale și a nutriției și dieteticii, membrii echipei noastre cred cu tărie că cele mai solide rezultate se obțin printr-o abordare preventivă, detaliată și bazată pe o comunicare terapeut - pacient - terapeut eficientă.

Fie că tratăm o afecțiune profesională, ortopedică, reumatică sau sportivă, echipa noastră pluridisciplinară oferă soluții 100 % personalizate, prin combinarea creativității, atenției la detalii, a unui moral ridicat și mai ales a cunoștințelor. Scopul nostru este acela de a crea un mediu confortabil pentru pacienții noștri, atât din punct de vedere fizic, psihic, dar și financiar.

Alexandru Lefter, manager TOPKINETO Recuperare Medicală

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
08:00 - 20:00

-15%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 15% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 15 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

Strada Păcurari nr. 59, Parter

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe