Logo Tonus Plus

Tonus Plus

Iași

Tonus Plus este o inițiativă originală, creată din dorința de a permite practicarea metodei Pilates oricărei persoane care conștietizează nevoia îmbunătățirii calității vieții sale.

Tonus Plus aduce în Iași un program de întreținere corporală bazat pe tonifierea musculaturii într-un mod sănătos care combină controlul mental al corpului și efortul fizic. Pe lângă aspectul armonios, programul Tonus Plus urmărește educarea posturii sănătoase a corpului în mișcare. Prin acest obiectiv medical se pot preveni și îmbunătăți totodată posturile vicioase ale coloanei vertebrale ce pot conduce în timp la complicații.

Prețuim părerea și dorințele fiecărui practicant, iar împreună cu experiența cadrelor noastre specializate, putem individualiza metoda de întreținere Pilates la nivelul de pregătire fizică al fiecărui practicant.

Indiferent de mediul de lucru, condiția fizică și scopul urmărit de practicanți, programul promovat de Tonus Plus oferă starea de bine necesară unei vieți armonioase într-un cadru relaxant.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
08:30 - 20:00

Sâmbătă
08:30 - 13:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Discountul se aplică la abonamentele de grup.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % la achiziția unui abonament de grup. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și rezervări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Stihii nr. 2

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe