Logo The Healthy Cake

The Healthy Cake

Florești, Cluj

Suntem artizani ai gusturilor delicioase. Transformăm fructele în delicii proaspete, care îți oferă sănătatea în starea cea mai pură. Nu e vorba doar de o alegere vitală pentru viața ta. E vorba de un stil de viață.

Povestea deserturilor noastre raw vegan este despre simțuri. Ea începe cu senzația pe care o trăiești când experimentezi gustul ingredientelor din natură. Textura densă, prospețimea fructelor, sunt surprize neașteptate. Descoperindu-le, obții vitaminele benefice pentru corp în timp ce savurezi deliciul perfect.

Torturile raw vegan The Healthy Cake sunt ornate astfel încât să fie și o încântare vizuală, nu doar a papilelor gustative. Sunt o opțiune excelentă pentru toți cei preocupați de o alimentație sănătoasă, pentru cei mici sau pentru bunici, pentru persoanele care suferă de diabet sau de intoleranță la lactoză ori gluten.

Cu drag de dulce, Cristina

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
10:00 - 17:00

Sâmbătă
10:00 - 14:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Discountul de 10 % se aplică doar la comenzi de minim 100 lei!

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % la comenzi de minim 100 lei, pentru serviciile / produsele prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Stadionului, nr. 4A

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe