Logo Terra Centrum

Terra Centrum

Iași

Dacă aerul nu-l putem schimba și nici nu putem trăi întreaga viață cu o mască de purificare a aerului pe față, ne rămâne posibilitatea să evacuăm impuritățile depuse în timpul zilei pe pereții arborelui respirator prin salinoterapie.

Salina terapeutică de la Terra Centrum este o halocamera de tip Costa, 100 % naturală, sigură, fiind construită după un procedeu brevetat. Atmosfera este controlată strict și menținută în parametrii terapeutici.

Tot aici se mai poate face și așa-zisa terapie prin frig, cunoscută încă din vechime pentru efectele sale antiinflamatoare și analgezice. Astfel, acum vă puteți bucura de efectele criosaunei care presupune expunerea controlată a întregului corp la frigul uscat extrem. Procedura durează maxim 3 minute, iar efectele ce se obțin imediat, oferă organismului relaxare, energie și vitalitate. Aplicarea acestui frig s-a dovedit a fi extrem de eficient și în afecțiunile psihoemoționale, neurologice, reumatismale, dermatologice, pneumologice, traumatisme, oferind și experiențe valoroase ample în sfera cosmetică.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Luni - Vineri
09:00 - 14:00
16:00 - 20:00

Sâmbătă, Duminică
09:00 - 13:00

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 20 % pentru Criosaună. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Activitățile necesită rezervare. Pentru detalii suplimentare luați legătura cu recepția clubului.

str. Gavril Muzicescu nr. 6, clădirea Telekom

  Basic Nelimitat
Salină

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe