Logo Terapie Yumeiho

Terapie Yumeiho

Suceava

YUMEIHO este o metodă terapeutică bazată pe acțiuni manuale efectuate asupra întregului corp uman în vederea păstrării sau ameliorării stării de sănătate. Cuprinde circa 100 de manevre care se efectuează asupra întregului corp al pacientului.

Este cunoscută și sub denumirea de "Metodă de îndreptare a coxalelor, masaj și presopunctură" sau "Masaj special Oriental Saionji", însă denumirea originală este TERAPIA YUMEIHO.

TERAPIA YUMEIHO constă în aplicarea metodică a unui ansamblu complex de procedee manuale și exerciții fizice în scopul restabilirii echilibrului funcțional al organismului uman, astfel fiind eliminate sau ameliorate o gama variată de tulburări care pot genera atât îmbolnăviri acute cât și suferințe cronice.

Deși este o metodă concepută pentru a fi aplicată preponderent în scop preventiv se numește totuși "terapie" deoarece țelul principal al acesteia este tratarea sau diminuarea cauzelor tulburărilor funcționale care, în timp, pot genera suferințe cronice. De asemenea, TERAPIA YUMEIHO poate fi aplicată și în scopul prevenirii sau încetinirii evoluției suferințelor deja prezente.

Procedeele terapeutice manuale aplicate în scop profilactic sau corectiv în cadrul TERAPIEI YUMEIHO, constau în: tehnici de manipulare osteo-articulare și gimnastică mio-articulară pasivă, procedee de puncto-terapie (similare celor utilizate în presopunctura și reflexoterapie), tehnici și procedee speciale de masaj, elemente de stretching (întinderi, elongații), metode de corectare respectiv echilibrare a posturii, ale mersului și staticii, exerciții de optimizare a biomecanicii aparatului locomotor etc.

Exercițiile fizice practicate în cadrul TERAPIEI YUMEIHO constau în: gimnastică specială numită YUMEIHO TAISO, însoțită de tehnici de respirație și metode de relaxare.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
09:00 - 19:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat. Discountul se aplică doar posesorului de card!

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Obcinelor nr. 15

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe