Logo Teo’s Café

Teo’s Café

Iași

Ideea de a prepara și de a vinde propria noastră cafea a venit în urma unor întâlniri între prieteni unde formularea de bază era: "mergem la cafea la Teo"! Timpul a trecut și am decis că e momentul să facem din "cafeaua la Teo" un model de antreprenoriat și un brand local al cafelei to go. În toamna anului 2010 conceptul de "to go" la nivel local era încă timid, însă Teo’s Café a făcut excepție și intră în jocul preparatorilor de cafea.

Depre noi putem spune că suntem niște cafegii pasionați de studenție, de aceea am deschis prima locație Teo’s Café în Copou și pe cea de-a 2-a la UMF. De la bun început am considerat că oamenii merită servicii de bună calitate la un preț accesibil și experiența ne face să confirmăm acest lucru.

Tehnica de preparare a cafelei este un ansamblu de senzații olfactive, vizuale, auditive, iar la Teo’s Café reușim să facem asta zi de zi. Mirosul cafelei proaspăt măcinate trebuie să invite la un moment de relaxare. Într-o comunitate mereu în viteză, acaparată de schimbări și neajunsuri, cafeaua trebuie să fie un tratament pentru trup și suflet, de aici și filosofia că toate-n viață încep cu un espresso…

Cafeaua ne stimulează, ne îmbunătățește motivația, procesarea informațiilor. Mai mult decât atât cafeaua invită la socializare, de aceea ne plac oamenii comunicativi. Ne place să facem cunoștință și să povestim clienților despre filosofia noastră.

Teo, manager Teo’s Café

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
08:00 - 20:00

Sâmbătă, Duminică
09:00 - 20:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Discountul se aplică pentru comenzi de minim 20 lei.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

Observație: Discountul se aplică doar pentru posesorul cardului. Comanda minimă 20 lei.

bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 18-22

Vezi alte locații

Iași

Teo’s Café (Copou)

aleea Veronica Micle nr. 6

Teo’s Café (Iulius Mall)

bd. Tudor Vladimirescu nr. 113

Teo’s Café (Piața Unirii)

str. Cuza Vodă nr. 1A

Teo’s Café (T17)

bd. Tudor Vladimirescu nr. 111

Teo’s Café (UMF)

str. Universității, UMF

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe