Logo Suppa Bar

Suppa Bar

Timișoara, Timiș

O locaţie inedită aflată în mijlocul oraşului, prima locaţie dedicată exclusiv supelor din Timişoara.
Supele sunt ca un buchet de arome, intr-o gama variata și bineînțeles pe toate gusturile. La Suppa Bar ve-ți găsi atât reţete noi cât şi reţete din timpuri străvechi.

Zilnic la Suppa Bar se prepară cinci feluri de supe, cu mult suflet și cu muzică, fiindcă în timpul preparării specialităţilor se ascultă numai muzică bună.

Ne place să oferim liniște atât celor implicați în pregătirea supelor, dar și iubitorilor de acest delicios preparat. Suppa Bar este o combinaţie sănătoasă între conceptul de fast-food şi slow-food, ai o supă proaspăta gătită exact așa cum trebuie dar servită rapid exact așa cum place pofticioșilor să vină.
Bucătăria noastră este la vedere, de altfel totul se face la vedere, pentru că despre asta e vorba, arătăm că ne pasă, oferim valoare în ceea ce facem și mereu ne dorim ca tu să fii mulțumit. Să ai pofta! Te așteptăm la supă, de la Suppa Bar.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
12:00 - 18:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile Suppa Bar prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Pentru informații suplimentare și comenzi, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

str. Emanoil Ungureanu nr. 17

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe