Logo SuperFun

SuperFun

Iași

SuperFun își propune să fie un loc de joacă "altfel". Încercăm să combinăm joaca și distracția cu învățarea activă și dezvoltarea personală. Vrem ca petrecerile noastre să fie inedite și facem tot posibilul să ne îndeplinim obiectivele.

Locația noastră oferă o superbă curte de peste 3500 mp cu multă iarbă și copaci și atracții pentru jucăuși, un spațiu de joacă exterior pentru copii cu vârsta între 0 și 100+ ani (^_^), spații de joacă în interior, camere dedicate cursurilor și atelierelor precum și zone de relaxare pentru părinți.

De asemenea, organizăm evenimente memorabile, cu decoruri personalizate și activități captivante ce vor rămâne în amintirea tuturor participanților. Am vrut un loc de joacă diferit, o schimbare de peisaj.

Am vrut un spațiu care să ofere voie bună și să permită copiilor noștri să se joace cu alții. De asemenea, am dorit un spațiu în care să vedem chipuri prietenoase și cât mai multe fețe de copii super încântați.

Patricia, manager SuperFun

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
17:00 - 19:30

Sâmbătă, Duminică
11:00 - 19:30

-5%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 5% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Programul locației poate suferi modificări, te rugăm să verifici orarul de funcționare pe site-ul partenerului!

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 5 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat. Discountul se aplică doar posesorului de card!

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

Alte servicii:

Bar cu răcoritoare și cafea - Doriți să savurați o cafea gustoasă, o limonadă rece sau un ceai cald? SuperFun este dotat cu un bar în care veți găsi cafea și răcoritoare de toate tipurile.

Wi-Fi gratuit - Dacă doriți doar să vă relaxați și să navigați pe internet, locul de poveste vă pune la dispoziție Wi-Fi gratuit în incinta spațiului (user-ul și parola le veți găsi la bar). De asemenea, dacă aveți nevoie să încărcați bateria la mobil sau tabletă, vă punem la dispoziție și încărcătoare.

Spațiu pentru alăptat și schimbat bebeluși - Aveți și bebeluși în familie? Vă așteptăm cu mic cu mare la distracție, pentru că am amenajat un spațiu care este dedicat alăptării și schimbării scutecului bebelușului.

șos. Bucium nr. 58

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe