Logo Spinning MontiCond

Spinning MontiCond

Suceava

Clubul sportiv MontiCond este format din oameni care urmăresc performanța pe bicicletă, dar și din pasionați de ciclism de toate vârstele, uniți de dorința de a petrece timpul liber într-un mod activ.

Promovăm ciclismul in Bucovina prin concursuri și activități locale în care încheiem parteneriate pentru închirierea bicicletelor, promovarea unui stil de viață sănătos și prietenos cu mediul.

Cicliștii din clubul MontiCond aleg să promoveze cultura sportului în întregime, de la nutriție, la antrenamente, echipamente profesioniste și fair-play.

Într-o societate de tip "fast food", noi mâncăm pizza doar după câteva ore intense de antrenament și când nu sunt alte opțiuni la îndemână, deci nu excludem micile plăceri ale vieții.

De ce Spinning MontiCond?

Pentru că vrem să te știm pregătit, pentru că e bine să fii informat în legătură cu orice sport pe care dorești să îl practici, pentru că lucrurile bine făcute necesită implicare, iar nouă ne place să ne implicăm și să-ți împărtășim din experiența noastră.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
19:00 - 20:00

-5%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 5% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 5 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat. Discountul se aplică doar posesorului de card!

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și rezervări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Universității nr. 29

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe