Logo SophiMed Clinică Stomatologică

SophiMed Clinică Stomatologică

Iași

Echipa noastră de dentiști vă așteaptă într-un ambient plăcut și relaxant, cabinetele având un design colorat ce îi încântă întotdeauna pe micii noștri pacienți.

De asemenea, ei nu se vor plictisi în sala de așteptare în cazul în care ajungeți mai devreme, deoarece au la dispoziție multe jucării pentru a-și ocupa timpul până când medicul stomatolog pentru copii îi poate prelua.

SophiMed este un membru activ și responsabil al societății, de aceea încurajează și derulează periodic campanii de educație sanitară în școli și grădinițe.

Este timpul să aveți grijă de zâmbetul dumneavoastră și al familiei dumneavoastră, prin urmare vă așteptăm cu drag la Clinica Stomatologică SophiMed!

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
09:00 - 20:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Aeroportului nr. 1D, în incinta Penta Rezidential

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe