Logo Shall we dance?

Shall we dance?

Municipiul București, București

La început temătoare, cum poate veți fi și voi, aflați în fața noului, ineditului și mai ales în fața unei idei sosite așa pe nesimțite, dar acaparatoare și seductivă. Dansul este o artă a iubirii pentru mine și este o artă a iubirii de sine căci te învață întâi să te iubești pe tine și apoi pe ceilalți. Cum nu poți oferi iubire decât dacă tu ești deja îndrăgostit și nu de un om, nu de un animăluț, nu de un job, ci în primul rând de tine.

Vei deveni mai frumos, mai curajos, mai atent la detalii, mai degajat în fața cotidianului. Vei deveni un alt tu, un tu miraculos, care așteaptă cuminte în tine, de multă vreme, să-l hrănești și să-l crești.

Dansul este hrana mea sufletească și te invit ca împreună, să aflăm dacă este și a ta! Încă ceva: lasă-o pe Jennifer acasă căci a dansat destul vedeta. De astăzi a sosit vremea ta, rândul tău pe scenă, pe o scenă făurită de noi pentru magia din tine.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
10:00 - 22:30

Sâmbătă, Duminică
10:00 - 17:30

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Timonierului nr. 26, Sector 6, Complexul Apromatco, clădirea stânga, intrarea 2, etaj 3

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe