Logo Școala de Kung Fu Wing Tsun

Școala de Kung Fu Wing Tsun

Iași

Școala de Kung Fu Wing Tsun dorește să prezinte artele marțiale ca pe un mod de viață, ce cultivă sănătatea și vitalitatea, oferind foarte multe beneficii precum: o putere fizică mai mare, control mai bun al stării emoționale, solicitări emoționale mai mici, o vitalitate și o energie mai mare.

Wing chun-ul pare a fi unul dintre cele mai simple sisteme de luptă. Conține 3 forme (exerciții fără partener), un aparat de antrenament (manechinul de lemn) și 2 forme cu arme (bastonul lung și cuțitele fluture). Cea mai mare parte din timpul de antrenament este alocat exercițiilor cu partener care dezvoltă reacțiile automate și fluiditatea în mișcare.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Marți, Joi
19:30 - 21:00

Servicii și produse detaliate

Clasele necesită rezervare. Persoană contact, Maestru Sifu Paul Popa.

Școala de Kung Fu Wing Tsun oferă un discount de 15 % posesorilor de carduri de beneficii Real Sports, pentru abonamentele Kung Fu Wing Tsun. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

Observație: Discountul se aplică doar pentru posesorul cardului.

str. Sulfinei nr. 12, sala din cadrul Edy Valentino Academy

  Basic Nelimitat
Arte marțiale

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe