Logo Școala de dans Bel ART

Școala de dans Bel ART

Iași

Școala de dans Bel ART este școala de dans care se adresează atât copiilor cât și adulților oferind cursuri de dans dintr-o varietate largă de stiluri: dans sportiv (de societate), dansuri caraibice (salsa, bachata, kizomba), belly dance, zumba, cât și cursuri profesionale pentru cei tentați să urce pe scenele marilor săli de spectacol, oferind posibilitatea atât celor mici cât și celor mari să își dezvolte talentul și abilitățile artistice în cadrul formației de adulți Bel ART și a formației de juniori Bel ART.

Viitorii cursanți au libertatea de a alege secțiunea și nivelul la care se pot înscrie! Vârsta limită… Nu există! Noi vom dansa la orice vârstă! Este vital, este plăcut, o terapie pentru corp și suflet, este distractiv și social, important este să ne dorim și să avem curajul de a deschide ușa sălii de dans, acolo unde Bel ART vă așteaptă mereu cu multă căldură!

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Sâmbătă
08:00 - 22:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Bucium, nr. 34, lângă Carrefour Felicia

Vezi alte locații

Iași

Școala de dans Bel ART (Centru)

str. Ghica Vodă, Centrul Civic, lângă Banc Post, clădirea de sticlă

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe