Logo Refleqt

Refleqt

Cluj-Napoca, Cluj

Ajutăm oamenii să își dezvolte Inteligența Emoțională și companiile să își crească performanța prin creșterea Inteligenței Emoționale a angajaților. Facem asta prin conferințe, seminarii, training-uri, coaching one on one, team coaching și multe alte metode.

Fie că este vorba despre mediul antreprenorial, despre mediul de business, marketing sau vânzări, fie că este despre sfera medicală, de dezvoltare personală sau de îmbunătățirea relațiilor interumane, indiferent de natura lor, inteligența emoțională este cea care face diferența între cei care excelează și cei care încă nu au descoperit că secretul este în ei.

Zoltan Veres este Speaker, Trainer & Coach la REFLEQT și și-a propus ca prin activitatea sa, să dezvolte abilitatea secolului 21, inteligența emoțională, în cât mai multe persoane.

Cu o experiență de peste 10 ani în studiul naturii umane, Zoltan Veres și-a dedicat viața să descopere și să înțeleagă "biologia emoțiilor" din corpul uman.

Este certificat și acreditat internațional de către "Six Seconds" în Dezvoltarea Inteligenței Emoționale și susține constant training-uri, seminarii, workshop-uri și ședințe de coaching, bazate pe principiile inteligenței emoționale.

Refleqt, împreună cu Zoltan Veres, își doresc să creeze o lume conștientă.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
09:00 - 18:00

-15%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 15% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Discountul se aplică pentru toate produsele de pe shop online din cadrul site-ului, utilizând codul RS15 și codul cardului de beneficii Real Sports.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 15 % pentru toate produsele de pe shop online din cadrul site-ului, utilizând codul RS15 și codul cardului de Beneficii Sănătoase Real Sports.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. București nr. 74

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe