Logo Quasar Dance

Quasar Dance

Iași

Quasar Dance este un club de dans cu vechime din Iași, iar palmaresul acumulat ne onorează. În ultimii ani ne putem lăuda cu apariții la emisiunile de profil din țară, cum ar fi: Românii au Talent, Dansez pentru tine și România Dansează.

Formația de breakdance a clubului Quasar Dance are de asemenea o lungă istorie, care începe cu cei care au pus breakdance-ul din Iași pe hartă, și anume SUPERSONIX. Drumul lung al formației îi duce pe dansatorii din Iași la Battle of the Year, cea mai mare competiție de breakdance din lume a formațiilor, la RedBull BC ONE unde se întâlnesc cei mai buni bboy ai lumii în confruntări față în față. La Outbreak în Slovacia sau în Anglia la UK Bboy Championship, Lions of Q își lasă amprenta.

Cei mai tineri dansatori ai clubului Quasar Dance au simțit adrenalina dansului pe scene mari încă de pe bancile grădiniței, ridicând în picioare numeroși spectatori în ropote de aplauze. De asemenea, membri Hip-Hop International, continuă să impresioneze la fiecare apariție scenică cu noi figuri și noi giumbușlucuri.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
16:00 - 22:00

Sâmbătă
10:00 - 22:00

Duminică
10:00 - 19:00

-20%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 20% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Discountul se aplică la abonamentele Quasar Dance.

Quasar Dance este un club de dans adresat în principal copiilor și tinerilor.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 20 % la achiziția unui abonament. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și rezervări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 10, Galeriile Comerciale Ștefan cel Mare

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe