Logo Prisaca Hambărașul cu miere

Prisaca Hambărașul cu miere

Iecea Mare, Timiș

În anul 2013 am descoperit minunata lume a albinelor, iar după o perioadă intensă de studiu, în anul 2014 am început să punem în practică cunoștințele noastre cumpărând 2 familii de albine, pe de o parte, din simplă curiozitate, să avem un hobby de weekend, pe de altă parte, din dorința de a consuma o hrană sănătoasă, de origine cunoscută și în speranța că vom acoperi necesarul de miere în familie. Astfel, am pus bazele stupinei Prisaca Hambărașul cu miere. Așadar, am achiziționat cei 2 stupi, iar imediat ce am descoperit și partea practică a apiculturii, a fost dragoste la prima vedere. Am fost încântați pur și simplu, iar numărul de familii a crescut de la an la an, iar acum avem în grijă peste 100 de familii.

La toate achizițiile făcute pentru stupină se ține cont doar de calitatea produselor și de sănătatea albinelor, niciodată de preț. Toate materialele și ustensilele sunt alese cu maximă atenție și după o informare temeinică. Încercăm să facem achiziții de la producători locali sau dacă nu, măcar de la producători din România. Stupii în care locuiesc albinele sunt fabricați de noi, din lemn de brad.

Ne străduim să practicăm o apicultură tradițională fără prea multe intervenții în stupină, ca să producem o miere pe care când o gustăm să ne aducem aminte de copilărie, de momentul acela când vecinul apicultor ne chema la el să ne servească cu miere.

Din respect pentru oameni, natură și albine, dorim ca activitatea noastră să se desfășoare într-un cadru ecologic sănătos, pentru a obține produse naturale.

Noi considerăm că fiecare beneficiar al mierii produse de albinele noastre ne este prieten nu un simplu client. Noi cei de la Prisaca Hambărașul cu miere nu vindem doar miere, încercăm să oferim prietenie.

Mihaly Laszlo Arpad, apicultor

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Duminică
09:00 - 20:00

-15%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 15% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Comunicați codul de pe verso al cardului Real Sports când plasați comanda pentru a vi se acorda reducerea!

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 15 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a plasa comanda, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Unirii, nr. 855

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe