Logo Poligon de tir Cluj Shooting Center

Poligon de tir Cluj Shooting Center

Cluj-Napoca, Cluj

Poligonul de tragere indoor a fost înființat în cursul anului 2012, având ca scop promovarea tirului sportiv în Cluj Napoca.

Chiar dacă nu dețineți un permis de port armă sau cunoștințe în domeniu, dar sunteți curioși și doriți să încercați pentru prima dată emoțiile folosirii unei arme adevărate, vă invităm la poligonul de trageri de pe strada Calea Baciului, unde puteți beneficia de instruire privind tragerile de precizie sau de ripostă, mânuirea în condiții de maximă siguranță a armamentului cu personal specializat.

De asemenea, organizăm evenimente din categoria concursurilor sportive și acțiuni de tip teambuilding dedicate companiilor, cluburilor sportive, dar și publicului larg ce apreciază tirul sportiv și de agrement. Poligonul de tragere indoor Cluj Shooting Center este destinat pentru trageri cu arme letale și neletale categoria "PISTOL".

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni, Miercuri, Vineri
17:00 - 21:00

Marți, Joi
17:30 - 21:00

Sâmbătă
11:00 - 19:00

-20%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 20% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Pentru a putea executa trageri în poligon este obligatoriu actul de indentiate (C.I. sau pașaport).

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 20 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat. Discountul se aplică doar posesorului de card!

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și rezervări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Calea Baciului nr. 179B

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe