Logo Platinum Optic (Roman)

Platinum Optic (Roman)

Roman, Neamț

Detaliile schimbă realități. Specialiștii Platinum Optic dispun de toate mijloacele necesare pentru a-ți redefini vederea precisă. Portofoliul extins de produse și de investigații medicale îți oferă soluția completă pentru vederea ta.

Lentilele oftalmice rezolvă marea majoritate a viciilor de refracție. Pentru cazurile unde acestea nu sunt suficiente, Clinica de Chirurgie Oftalmologică Platinum Optic, inaugurată în 2017, reprezintă completarea serviciilor medicale pe care le oferim încă din 2003.

La Platinum Optic, atmosfera din Clinică este una profesională dar relaxantă, pentru o experiență cât mai plăcută a tratamentului.

Vrem să vezi tot ce poți vedea. Indiferent de complexitatea situației tale, lucrăm împreună până ajungem la rezultatul potrivit pentru tine.

Înțelegem particularitațile ochilor tăi și colaborăm cu toți furnizorii internaționali să-ți oferim certitudinea vederii clare și protecția de care ai nevoie, pe fondul general al unei experiențe plăcute.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
09:00 - 18:00

Sâmbătă
09:00 - 14:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Nicolae Titulescu nr. 10

Vezi alte locații

Iași

Platinum Optic

bd. Independenței nr. 10, bl. R4

Platinum Optic (Bd. Ștefan cel Mare)

bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 7A

Neamț

Platinum Optic

bd. Republicii nr. 12

Platinum Optic (Târgu Neamț)

bd. Mihai Eminescu nr. 4, bl. M6

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe