Logo Patiseria Blanca

Patiseria Blanca

Cluj-Napoca, Cluj

Suntem singura patiserie cu specific argentinian din Cluj. Pentru că ne-am îndrăgostit de gustul bunătăților alese, dorim să aducem în inimile clujenilor savoarea autentică a produselor argentiniene. Rețetele le-am cules cu mare sârguință din Argentina, țara tangoului.

De la preparate dulci până la produse sărate cu diferite umpluturi din piept de pui, carne de vită, ton, cârnaț, spanac, cașcaval și șuncă, ciuperci, cremă de brânză și multe altele, patiseria noastră oferă o gamă variată de sortimente pe gustul tuturor.

Vrem să aducem gust, savoare și farmec prin preparatele patiseriei, iar specificul ei argentinian împreună cu aromele desăvârșite să ne ducă cu gândul exact acolo, acolo unde romantismul, dansul și plăcerea pentru viață abundă.

Vă așteptăm pe bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 21, de luni până vineri, între orele 7:30 și 19:00, iar sâmbătă între orele 9:00 și 16:00 să degustăm împreună aceste specialități!

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
07:30 - 19:00

Sâmbătă
09:00 - 14:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Atenție! Discountul de 10 % se aplică doar pentru comenzi de minim 30 lei.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat. Discountul se aplică doar posesorului de card!

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

bd. 21 Decembrie 1989 nr. 21

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe