Logo Pasito Latino

Pasito Latino

Iași

Ritmurile latino au fost dintotdeauna cele care ne pun în mișcare și care transmit de la primele secunde vibrații în trupul fiecărei persoane iubitoare de dans și de câte ori nu ai vrut să fii pe ring?

Câteodată e de ajuns să îți placă o melodie pentru a intra pe ringul de dans, câteodată avem nevoie de un îndrumător pentru acest lucru... iar aici intervin Alin și Cristina.

Din pasiunea de a dansa și din dorința de a împărtăși bucuria dansurilor latino, Alin și Cristina sunt cei care sunt alături de cei care doresc să învețe să pășească pe aceste ritmuri.

Nu vei găsi aici doar doi instructori de dans, ci doi oameni calzi, plini de energie și mereu cu zâmbetul pe buze care îți vor fi îndrumători și prieteni.

"Pasito Latino este școala de dans unde învățăm Salsa și Bachata. Împreună cu cursanții noștri descoperim plăcerea și bucuria dansului. Scopul nostru este să avem un impact pozitiv în evoluția comunității de dans."

Alin și Cristina, instructori Pasito Latino

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
18:00 - 22:00

-25%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 25% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 25 % pentru serviciile oferite de Pasito Latino. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Bucium nr. 32, incinta Moldomobila

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe