Logo Parc Aventură Nativa

Parc Aventură Nativa

Bârnova, Iași

Vino la primul parc tematic de aventuri și activități educativ-distractive din Iași!

Traseele de escaladă, traseele cu obstacole, tirolienele și trambulinele elastice sunt numai câteva dintre experiențele fantastice pe care ți le-am pregătit.

Parcul de aventură Nativa este perfect dacă: vrei să te distrezi cu prietenii tăi sau cu familia, vrei să organizezi o petrecere sau o zi de teambuilding, o excursie de neuitat pentru copii, vrei să îți testezi limitele și curajul sau vrei să-i înveți pe cei mici cum să se descurce de minune în mijlocul naturii.

Parc Aventură Nativa dispune de 7 trasee de dificultate progresivă și 5 tiroliene. Fiecare participant la aventură primește un echipament de securitate cu 2 carabiniere și cască de protecție, care trebuie folosite în permanență pentru siguranță.

Fiecare traseu are un anumit nivel de dificultate, care este simbolizat de o culoare specifică: galben, roz, portocaliu, verde, roșu, negru, albastru.

Te invit să ne urmărești pe pagina de Facebook Parc Aventură Nativa pentru a afla ultimele noutăți și, de ce nu, să încerci ceva inedit în Iași.

Echipa Nativa vă așteaptă cu drag!

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Duminică
10:00 - 19:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Prof. Eduard Caudella nr. 24, cu intrare din șos. Bârnova, la 1,8 km distanță după Hanul Trei Sarmale

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe