Logo Oxygen Sport Center Tătărași

Oxygen Sport Center Tătărași

Iași

Credem în calitatea serviciilor, credem în amabilitatea și profesionalismul angajaților, iar atmosfera plăcută și relaxantă a centrelor noastre susțin acest lucru.

Ne bucurăm că am putut oferi iubitorilor de sport din Iași, Oxygen Galata, cel mai mare centru sportiv integrat de fitness, aerobic, piscină și spa din Moldova. Atât Oxygen Galata cât și Oxygen Tătărași sunt dotate cu cele mai moderne echipamente de fitness, iar activitățile și clasele diferite din centrele noastre te țin mereu în priză.

Am prevăzut încă din faza de proiectare, spații cât mai generoase și bine ventilate, spații cu multă lumină naturală, pentru ca tu să te simți excelent atunci când te antrenezi.

La centrele noastre Oxygen, ai parte de cele mai bune servicii cu instructori specializați și profesioniști în ceea ce fac. Punem sănătatea mai presus de orice, susținem calitatea și oferim calitate!

Olesea Munteanu, manager Oxygen

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
08:00 - 22:00

Duminică
10:00 - 18:00

-15%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 15% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 15 % la achiziția de abonamente lunare sau ședințe la serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și rezervări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Vasile Lupu nr. 95F

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe