Logo Ograda cu Legume

Ograda cu Legume

Iași

Ograda cu Legume a luat naștere în România cu motivul de a oferi clienților săi salate sănătoase dar și foarte delicioase, de cea mai bună calitate, preparate după o rețetă unică până acum în România.

Sub brandul Ograda cu Legume, am încercat să aducem gust câtor mai multe legume, pe care să le transformăm în salate de legume marinate, precum morcovul dulce sau picant, țelina marinată, dovlecelul dulce-acrișor (deliciul românului), sfecla marinată, ciuperci călite și marinate, conopidă marinată crocantă, ca la bunica acasă, toate așezate în platouri pline de culoare, savoare și vitamine!

Tradiția de a mânca asemenea legume este cu desăvârșire în Republica Moldova de foarte mulți ani, loc de unde vin tot felul de bunătăți, precum plăcintele, peștele sau carnea făcută doar cum în acea zonă se știe, acum aducem un nou fel de mâncare tradițională, în care un platou cu salate de acest fel nu lipsește de pe nici o masă de sărbătoare.

"În speranța că am reușit să ducem ceva nou, gustos, sănătos și cel mai important, pe placul dumneavoastră, mulțumim tuturor celor care au gustat și ne-au devenit clienți fideli, iar cei care nu au gustat încă, vă așteptăm cu mare drag să degustați din produsele oferite de Ograda cu Legume."

Gicu Rosca, manager Ograda cu Legume

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Joi
10:00 - 18:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Comanda minimă pentru a se aplica discountul este de 30 lei.

Comenzile se fac exclusiv de pe site-ul partenerului: www.ogradaculegume.ro.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru toate produsele afișate pe www.ogradaculegume.ro. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru în momentul onorării comenzii, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Comanda minimă pentru a se aplica discountul este de 30 lei.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

Observație: Discountul se aplică doar pentru posesorul cardului.

șos. Națională

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe