Logo Oana Gold Gym

Oana Gold Gym

Iași

Îți vei putea antrena corpul în siguranță la aparate de ultimă generație. De asemenea, echipa de antrenori îți va oferi sfaturi și asistență de la conceperea unui program de antrenament până la nutriție și dietă.

Cel mai nou aparat al sălii Oana Gold Gym este StairMaster, special construit pentru exercițiile cardio. Mai mult, fiecare grupă musculară poate fi antrenată la aparate de ultimă generație.

Dacă preferați să lucrați mai multe grupe musculare la un singur aparat, am pregătit aparatul multifuncțional cu șase posturi de lucru (triceps, spate, piept, biceps, umeri și picioare) și cadrul hoist multifuncțional (triceps, abdomen, piept și spate).

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Luni - Vineri
08:00 - 22:00

Sâmbătă
10:00 - 18:00

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % la achiziția de abonamente pentru adulți și 15 % la abonamentul pentru copii (Aerobic Kids). Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Pentru informații suplimentare vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Stejar nr. 54, fostul Complex Stejar

  Basic Nelimitat
Aerobic
Bodybuilding
BodyPump
Cardio
Fitness
Gym ball
Pilates
Rebound
Step aerobic

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe