Logo Napoca Westies Dance School

Napoca Westies Dance School

Cluj-Napoca, Cluj

Napoca Westies este singura școală din Transilvania unde poți învăța cele mai dansante stiluri de swing, Lindy Hop și West Coast Swing, organizate la toate nivelele de către Dina Pop.

Swing-ul îți va aduce un zâmbet imens pe buze deoarece este vorba despre distracție pură. Un stil de dans inovativ care acceptă cu bucurie, pe lângă pașii de bază specifici, influențe din alte genuri de dans.

Coregrafii noștri îți pregătesc pe lângă cursurile de swing și cursuri de tango, dans de societate, balet pentru copii și adulți, de la nivel începător până la avansat.

La școala noastră organizăm clase speciale pentru mămici și copii, ore de stretching și concepem coregrafii pentru evenimentele speciale din viața ta.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni, Miercuri
11:00 - 21:00

Marți, Joi
19:00 - 21:30

Vineri
19:00 - 20:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Milton Lehrer nr. 22

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe