Logo MontiCond Serv

MontiCond Serv

Suceava

MontiCond este format din oameni care urmăresc performanța pe bicicletă, dar și din pasionați de ciclism de toate vârstele, uniți de dorința de a petrece timpul liber într-un mod activ.

Promovăm ciclismul în Bucovina prin concursuri și activități locale în care încheiem parteneriate pentru închirierea bicicletelor, promovarea unui stil de viață sănătos și prietenos cu mediul. Ne adresăm tuturor iubitorilor de biciclete, celor care promovează ciclismul ca sport, dar și ca mijloc de distracție și de transport smoke-free, cu costuri minime.

Comercializăm biciclete, piese, accesorii și echipament. Totodată, pe lângă magazinul de biciclete avem și componenta de service, un service de calitate, un service unde te poți baza oricând că ți-ai lăsat bicicleta pe mâini bune.

De ce MontiCond Serv?

Pentru că vrem să te știm pregătit, pentru că dorim să îți oferim calitate, pentru că lucrurile bine făcute necesită implicare, iar nouă ne place să fim implicați.

Te invităm să ne treci pragul și să discutăm ce bicicletă ar fi potrivită pentru tine, iar dacă ai deja una și ai nevoie de service, tot la noi este locul potrivit.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
08:00 - 18:00

Sâmbătă
08:00 - 14:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Atenție! Discount 10 % la service biciclete și 5 % la achiziția oricărui produs din magazinul de biciclete!

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciul de service biciclete și 5 % discount pentru orice produs achiziționat din magazinul de biciclete. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat. Discountul se aplică doar posesorului de card!

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și rezervări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Universității nr. 29

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe