Logo Mihaela Acasandrei - Nutriționist și dietetician

Mihaela Acasandrei - Nutriționist și dietetician

Iași

Activând în cadrul unei echipei pluridisciplinare, alături de kinetoterapeuți cu experiență în arii precum ortopedie, reumatologie și pediatrie, Mihaela Acasandrei completează lanțul recuperării medicale cu o verigă de o deosebită importanță - nutriția și dietetica.

Tânără și extrem de ambițioasă, cu zeci de articole de specialitate publicate, înzestrată cu capacități crescute de investigare, poate descifra cu ușurință complexul de obiceiuri care a condus la dezechilibrele nutriționale din organismul unui pacient, indiferent de vârstă, sex sau nivel de activitate fizică. Pacienții o apreciază pentru răbdarea, buna pregătire profesională și mai ales pentru abordările umane și dragostea cu care profesează.

Mihaela Acasandrei - Nutriționist și dietetician la TOPKINETO

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
08:00 - 20:00

-15%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 15% la următoarele servicii:
Consiliere nutrițională, Consultații nutriționale.

Comandă card beneficii (gratuit)

Servicii detaliate:
Consiliere nutrițională pentru optimizarea stilului de viață copii și adulți, Cosiliere nutrițională pentru reechilibrare ponderală copii și adulți, Consiliere nutrițională pentru creșterea performanței sportive, Consiliere nutrițională pre- și post-recuperatorie accidentări/ traumatisme sportive.

Toți utilizatorii de card Real Sports pot beneficia de discount de 15 % pentru serviciile de consultanță profesională în nutriție și dietetică generală, pediatrică și sportivă, alături de Mihaela Acasandrei - Nutriționist / Dietetician Licențiat, în cadrul centrului de recuperare medicală TOPKINETO.
Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.
* Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.
** Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente!

Buleverdul Nicolae Iorga, nr. 51C, Parter

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe