Logo Mihaela Acasandrei, nutriționist și dietetician

Mihaela Acasandrei, nutriționist și dietetician

Iași

Activând în cadrul unei echipei pluridisciplinare, alături de kinetoterapeuți cu experiență în arii precum ortopedie, reumatologie și pediatrie, Mihaela Acasandrei completează lanțul recuperării medicale cu o verigă de o deosebită importanță, nutriția și dietetica.

Tânără și extrem de ambițioasă, cu zeci de articole de specialitate publicate, înzestrată cu capacități crescute de investigare, poate descifra cu ușurință complexul de obiceiuri care a condus la dezechilibrele nutriționale din organismul unui pacient, indiferent de vârstă, sex sau nivel de activitate fizică. Pacienții o apreciază pentru răbdarea, buna pregătire profesională și mai ales pentru abordările umane și dragostea cu care profesează.

Mihaela Acasandrei, nutriționist și dietetician

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
08:00 - 20:00

-15%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 15% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 15 % pentru serviciile oferite de către Mihaela Acasandrei (nutriționist și dietetician licențiat în cadrul centrului de recuperare medicală TOPKINETO). Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

bd. Nicolae Iorga nr. 51C

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe