Logo Migali Dental Clinic

Migali Dental Clinic

Iași

Migali Dental Clinic a fost înființată din dorința de a introduce pe piața românească conceptul de "pain-free dentistry".

"It’s pain-free!" reprezintă o promisiune asumată ce are ca susținere un sistem complex de îngrijire a pacientului. Astfel, Migali Dental Clinic a creat programul TenderCare, unic în Iași, pentru întreaga familie, program prin care toate resursele (tehnologice, practice, didactice, umane, financiare) sunt exploatate în scopul înlăturării fricii și diminuării, până la dispariție, a durerii din cadrul proceselor de tratament dentar. Aplicăm aceste principii în toată gama noastră de servicii și le regăsim cu precădere în implantul dentar, în tratarea cariilor, în stomatologia pentru copii.

Perfecționismul Migali este definit prin minuțiozitatea, delicatețea, răbdarea și experiența oamenilor valoroși ce formează echipa. Comunicarea cu pacientul este unul dintre punctele forte. Un pacient informat și educat înțelege procesele și etapele necesare (de exemplu în implantul dentar sau ortodonție când tratamentul presupune mai mulți pași și un termen îndelungat).

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
09:30 - 20:00

Sâmbătă
08:30 - 14:30

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

șos. Păcurari nr. 2B

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe