Logo Miere din Poiană

Miere din Poiană

Iași

Miere din Poiană este un nou concept pe piața produselor naturale premium, fiind un partener de top din domeniul produselor apicole naturale din România.

Tradiția începe în anul 1986 când în familia noastră se practica apicultura cu profesionalism și dragoste pentru albine și natură, tradiție care continua și astăzi, iar din 2014, ia naștere marca înregistrată Miere din Poiană, care înglobează activitățile de producție, ambalare și vânzarea produselor sub marca proprie.

Marcă 100 % românească, Miere din Poiană are un portofoliu vast de sortimente consacrate și inovative, care acoperă principalele categorii de produse apicole naturale și suplimente naturiste.

Misiunea Miere din Poiană este de a oferi clienților o experiență superioară, punându-le la dispoziție produse de top, inovatoare și de o calitate aparte. În tot ceea ce facem punem accentul pe inovație, calitate constantă și un stil de viață sănătos. Produsele noastre provin din producție proprie, asigurând astfel clienții că vor consuma doar produse 100 % naturale, fără procesare termică și fără alți aditivi.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Duminică
08:00 - 20:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Comanda minimă pentru a se aplica discountul este de 50 lei.

Miere din Poiană este locul perfect pentru cei care doresc produse de calitate, produse bio, produse 100% naturale.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru toată gama de produse din magazinul nostru online www.mieredinpoiana.ro. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru în detaliile de comandă, furnizând codul unic de pe cardul de beneficii Real Sports, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Comanda minimă pentru a se aplica discountul este de 50 lei.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și comenzi, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

Observație: Discountul se aplică doar pentru posesorul cardului.

aleea Vitejilor nr. 1

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe