Logo MedHelp SES

MedHelp SES

Suceava

Noi, echipa tânără și specializată de la MedHelp SES, vă așteptăm să ne cunoașteți, pentru că noi vă vom ajuta să vă redobândiți starea de bine, de relaxare și sănătatea prin serviciile noastre realizate cu multă îndemânare și aparatură de ultimă generație!

Împreună vom găsi cele mai bune soluții pentru orice afecțiune și vă vom sfătui cum să preveniți alte probleme de sănătate pe viitor. Ne ocupăm activ pentru ca tu să ai parte de calitate și servicii ce duc la rezultate.

Masajul te face să te simți și să arăți mai tânăr, stimulează regenerarea celulară și accelerează detoxifierea. Elimină stresul, anxietatea și duce la revenirea stării de bine. Facilitează recuperarea medicală după probleme motorii, ajută la creșterea mobilității, rezistenței și controlul mișcărilor, precum și la calmarea durerilor musculare și articulare.

Acestea sunt doar o parte din beneficiile masajului, iar acum te invităm să ne cunoaștem și să întărim faptul că știm ce facem!

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
08:00 - 17:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Discountul de 10 % se aplică doar la comenzi de minim 100 lei!

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate la comenzile de minim 100 lei. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Narciselor nr. 29, bl. UCASY

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe