Logo Medcenter

Medcenter

Iași

Laboratoarele Medcenter te așteaptă cu o gamă largă de analize medicale de: Hematologie, Coagulare, Biochimie, Imunologie și Serologie, teste de Microbiologie și Anatomie Patologică la cele mai înalte standarde de calitate.

Pentru a oferi rezultate exacte, rapide și sigure, personalul medical se ocupă în permanență de o monitorizare activă a procesului de efectuare a analizelor medicale.

Interpretarea corectă a rezultatelor conferă pacienților încredere în calitatea și soluțiile rapide oferite pentru obținerea diagnosticului.

De remarcat este premiera națională adusă de Medcenter printr-un nou concept al serviciilor medicale din România: Centrul de Excelență în Medicină de Laborator și Patologie împreună cu Laboratorul Central Medcenter reunesc sub aceeași emblemă concepte importante precum educație, cercetare și sănătate.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
07:00 - 19:00

Sâmbătă
07:00 - 13:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Discountul se aplică pentru consultații și ecografii abdominale realizate de medic primar generalist doamna doctor Costin Anca și osteodensitometrie realizată de domnul bioinginer Dan Lucian.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru analize medicale realizate exclusiv de partenerul nostru.
Medcenter oferă discount de 10 % și pentru următoarele servicii: consultații, ecografie abdominală realizate de medic primar generalist doamna doctor Costin Anca și osteodensitometrie realizată de domnul bioinginer Dan Lucian.

Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Gării nr. 22, clădirea Vama Veche

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe